De nieuwe huisstijl wordt verder doorgevoerd

Vorig jaar hebben wij met spectaculaire acties ons nieuwe logo met nieuwe kleuren onthuld! Wij zijn blij met dit verfrissende nieuwe logo. De nieuwe huisstijl voeren wij nu ook verder door.

De locaties worden aangepast

Omdat onze kleuren zijn aangepast, willen wij dit ook op de locaties aanpassen. Op sommige locaties komt u nog steeds knalgroen en paars tegen. Ons nieuwe logo bestaat uit zachtere blauw- en groentinten. Deze tinten worden de kleur van de locaties. Zo is altijd zichtbaar dat het om een Kern-locatie gaat. Op dit moment zijn wij betrokken bij een aantal IKC- nieuwbouwtrajecten. In deze nieuwbouwtrajecten worden ook onze nieuwe kleuren gebruikt. Daarnaast willen wij ook de gehele huisstijl hierop aanpassen. Ons uiteindelijke doel is dat al onze locaties herkenbaar zijn door dezelfde kleuren, indeling en meubilair.

Bij een nieuwe huisstijl hoort ook een nieuwe manier van werken

Wat ook gebaseerd is de nieuwe IKK-regels. Het idee is dat de eet-, slaap-, en rustruimtes een huiskamerstijl krijgen waar de allerkleinsten kunnen spelen en hun rust hebben. Aangrenzend worden de grotere speelpleinen gerealiseerd met verschillende uitdagende hoeken waar de oudere kinderen naar hun eigen wensen en initiatieven kunnen spelen.

Wanneer de locatie van uw kind wordt aangepast, dan wordt u daarover geïnformeerd door de locatiemanager.

25 september 2018