Het begin van een nieuw verhaal

Drie organisaties onder één dak! De Prinses Amaliaschool, Kern Kinderopvang en Meerpunt zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. En op woensdag 9 september zijn de deuren van dit nieuwe kindcentrum op bijzonder feestelijke wijze geopend.

Een feestelijk programma

Showman Jovel nam alle deelnemers mee en vertelde het verhaal van De Entree. Een verhaal dat bestond uit zeven hoofdstukken waarin talent, respect voor de omgeving en dromen centraal stonden. Daarna werd Kindcentrum De Entree, in samenwerking met de gemeente Zoetermeer, officieel geopend door wethouder Jan Iedema. “Dit kindcentrum is hét voorbeeld van verbinding”, zegt hij. “Bovendien is het geweldig om te zien dat kinderen hier vanaf 0 tot 13 jaar terecht kunnen en altijd vertrouwde gezichten zien.” Ook was er een speciaal binnen- en buitenprogramma met als hoogtepunt de kunstwerkenparade: een parade van kunstwerken die tijdens de zomervakantie zijn gemaakt door de kinderen.

Over Kindcentrum De Entree

Kindcentrum De Entree is een gloednieuw kindcentrum gelegen in de groene wijk Meerzicht, aan de rand van de toekomstige wijk De Entree. In het kindcentrum komt onderwijs en kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar samen. Wij geven kinderen de ruimte om te leren op een manier die bij hun past.

11 september 2020