Inschrijven

Uw kind inschrijven?

U kunt uw kind inschrijven via onderstaande inschrijfbuttons. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van onze medewerkers een ontvangstbevestiging. Wij nemen dan contact met u op om de plaatsingsmogelijkheden van uw kind te bespreken. Wilt u eerst meer weten? Dan kunt u contact opnemen met ons. Mail of bel ons via klantcontact@kern-kinderopvang.nl of 079 346 11 80. Wij helpen u graag.

Wanneer is een plaatsing definitief?

De plaatsing is definitief wanneer u akkoord bent gegaan met de plaatsingsovereenkomst. Vanaf dat moment geldt een opzegtermijn van één maand.

Plaatsingsovereenkomst opzeggen?

U kunt opzeggen bij voorkeur per de 1e of de 16e dag van de maand. Hiervoor kunt u ons opzegformulier gebruiken. Meer informatie over opzeggen vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Ouderportaal

Wij maken gebruik van een ouderportaal. Dit is een beveiligde omgeving via onze website waarin u direct toegang heeft tot uw facturen, jaaropgaven, tariefswijzigingen en plaatsingsovereenkomst(en). Ook kunt u in het ouderportaal gemakkelijk aanpassingen doen in uw naam- en adresgegevens. Heeft u nog geen inloggegevens, dan kunt u zich via het ouderportaal ook direct registreren.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur op 079 346 11 80 of klantcontact@kern-kinderopvang.nl. Zij helpen u graag.

Inschrijven kinderdagverblijf Inschrijven peuterspeelzaal Inschrijven buitenschoolse opvang Plaatsingsbeleid