Inspiratieavond ‘Ontwikkeling van het brein’

Inspiratieavond Kern Kinderopvang

Op dinsdag 22 januari 2019 organiseren wij een inspiratieavond over de breinontwikkeling van het jonge kind. Laat u inspireren door gastspreker Betsy van de Grift.

Kom meer te weten over de breinontwikkeling van jonge kinderen

We weten best dat je een baby niet kunt leren fietsen. Of rekenen. Maar taal bijvoorbeeld, leer je dat al bij aan baby aan? Klopt het dat voor sommige functies er een gevoelige periode is? En worden peuters intelligenter als we hun ontwikkeling goed stimuleren? Zijn jongens echt anders dan meisjes en leren ze anders? De neurowetenschap leert ons steeds meer over de manier waarop jonge kinderen leren. Hun brein is nog lang niet af: ze hebben leerervaringen nodig om de ontwikkeling er van te stimuleren.

Laat je inspireren door gastspreker Betsy van de Grift

Tijd
19.30 uur: inloop
20.00 uur: welkomstwoord
20.15 uur: start inspiratiesessie ‘Kom meer te weten over de breinontwikkeling van jonge kinderen’
21.00 uur: feestelijke borrel

Locatie
Dekker Zoetermeer, Scheglaan 12 in Zoetermeer

Ik wil mij aanmelden >>

Betsy van de Grift is schrijver van acht boeken over management en leiderschap en het brein. Zij begon haar werkzame leven in de zorg en volgde daarvoor een mbo- en hbo-opleiding. Vanaf haar 25e jaar vervulde ze in de zorgsectormanagement- en bestuursfuncties en behaalde een masters bedrijfskunde voor de gezondheidszorg. Nadien stapt ze over naar de kinderopvang, eerst als adviseur en daarna in drie directiefuncties. Als laatste was zij directeur/bestuurder van een grote kinderopvangorganisatie ‘Partou’ gevestigd in Amsterdam. Sinds 2007 werkt Betsy vanuit haar eigen bedrijf, als adviseur en publicist/auteur. www.betsyvandegrift.nl

21 december 2018