KIDSclub

KIDSclub, speciaal voor oudere kinderen

Kern Kinderopvang begrijpt dat oudere kinderen meer vrijheid, zelfstandigheid en uitdaging willen. Daarom hebben wij speciaal voor de kinderen van 9 tot 14 jaar de KIDSclub. Uw kind beleeft bij de KIDSclub leuke, afwisselende en uitdagende activiteiten en workshops samen met leeftijdsgenootjes. Ook begeleiden wij uw kind op weg naar zelfstandigheid zoals van en naar school toe gaan.

Van school naar de KIDSclub

De KIDSclubs zijn, net zoals de reguliere BSO’s, geopend aansluitend op de schooltijden en hele dagen in de vakanties. Bij sluiting van de school, bijvoorbeeld door studiedagen, bieden de meeste KIDSclubs ook opvang. Bij de KIDSclub komen de kinderen zelfstandig van en naar de BSO. Wij begeleiden de kinderen uiteraard in dit proces en dit gebeurt altijd in overleg met u en de pedagogisch medewerkers!

De mening van uw kind telt

Zelfstandigheid bevorderen vinden wij belangrijk. Op de KIDSclub hebben wij daarom een kinderraad. Daarin leert uw kind zijn of haar mening te uiten en samen te overleggen. Ook kinderparticipatie hoort bij zelfstandigheid. We laten de kinderen meedenken en meepraten. Bijvoorbeeld over de inrichting van de ruimte, de aanschaf van spelmateriaal en het activiteitenaanbod. Dit betekent niet dat kinderen alles beslissen. Participatie houdt vooral in: samen zoeken naar oplossingen!

Inschrijven of meer informatie?

Dan kunt u bellen met één van onze medewerkers via 079 346 11 80. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen! U kunt hiervoor een afspraak maken bij de locatie die u graag wilt bezoeken.

LocatieAdresPostcodePlaats
KIDSclub Het MeeuwennestHodenpijlstraat 102729 EAZoetermeer
KIDSclub De LeyensHitchcockstrook 24A2726 VNZoetermeer
KIDSclub Dorp Driemanspolderdr j.w. Paltelaan 1012712 PWZoetermeer
KIDSclub Fit & Fun RokkeveenScheglaan 112718 KZZoetermeer
KIDSclub KoekoeksnestZanzibarplein 222721 GEZoetermeer
KIDSclub Meerzicht Tec en FunKerkenbos 162715 RPZoetermeer
KIDSclub NoordhoveLijnbaan 3192728 AGZoetermeer
KIDSclub RokkeveenBeitspad 22718 BJZoetermeer
KIDSclub SeghwaertVelddreef 3242727 CVZoetermeer