Kinderfeestjes

In verband met de veiligheidsmaatregelen rondom het coronavirus kunnen wij momenteel helaas geen kinderfeestjes organiseren. De gezondheid en het welzijn van de kinderen en onze medewerkers staan voorop. Zodra de situatie het toelaat, gaan wij weer feestjes organiseren.

Uw kinderfeestje bij Kern Kinderopvang? Gezellig!

Wij bieden u de mogelijkheid om uw kinderfeestje volledig te laten verzorgen door Kern Kinderopvang. Onder begeleiding van gekwalificeerd personeel beleven de kinderen op woensdag een topmiddag op prachtige locaties in verschillende wijken in Zoetermeer. Geen rommel thuis! Geen zorg om een leuk en uitdagend thema! Alles wordt verzorgd. U heeft er geen omkijken naar. De feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Boek nu uw kinderfeestje!

De thema’s bieden voor elk wat wils. Meisjes of jongens. Actief, creatief, of stoer. Voor de leukste kinderfeestje kunt u bij Kern Kinderopvang terecht. De leuke middag is inclusief drinken en wat lekkers, ook voor de begeleiders.

Bekijk onze kinderfeestjes.

Met heerlijke, feestelijke lunch

We kunnen het nog makkelijker voor u maken. U kunt ook een feestelijke lunch bestellen voorafgaand aan het kinderfeestje.

Ook nog een uitnodiging cadeau!

Een feest wordt nog leuker met een bijzondere uitnodiging. Ook die krijgt u van ons! Zodra u het kinderfeestje heeft gereserveerd, sturen wij de uitnodiging per post naar u op.

Korting met de SWKGroepPas

Heeft u een SWKGroepPas? Dan ontvangt u 10% korting op alle kinderfeestjes!

Aantal kinderen: minimaal 6 en maximaal 10 kinderen
Tijdsduur: 2,5 uur (tijd is in overleg op woensdagmiddag)
Kosten: € 13,50 per kind, ongeacht het feestje

Locaties kinderfeestjes

De kinderfeestjes worden gegeven op:

Het Houtsnipnest
Plataanhout 53, 2719 LC Zoetermeer

Fit & Fun Rokkeveen
Scheglaan 11, 2718 KZ Zoetermeer

Voor meer informatie kunt u mailen naar kinderfeestjes@kern-kinderopvang.nl.

Vragen?

Na de boeking nemen wij contact met u op om de tijd en uw wensen te bespreken. Wij hebben al een aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag aan Nathalie Hofman of Lykke Kortekaas (kinderfeestjescoördinatoren) via kinderfeestjes@kern-kinderopvang.nl.