Kinderfeestjes

Uw kinderfeestje bij Kern Kinderopvang? Gezellig!

Wij bieden u de mogelijkheid om uw kinderfeestje volledig te laten verzorgen door Kern Kinderopvang. Onder begeleiding van gekwalificeerd personeel beleven de kinderen een topmiddag op prachtige locaties in de wijken Noordhove, Oosterheem en Rokkeveen. Geen rommel thuis! Geen zorg om een leuk en uitdagend thema! Alles wordt verzorgd. U heeft er geen omkijken naar. De feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Boek nu uw kinderfeestje!

De thema’s bieden voor elk wat wils. Meisjes of jongens. Actief, creatief, of stoer. Voor de leukste kinderfeestje kunt u bij Kern Kinderopvang terecht. De leuke middag is inclusief drinken en wat lekkers, ook voor de begeleiders.

Bekijk onze kinderfeestjes.

Met heerlijke, feestelijke lunch

We kunnen het nog makkelijker voor u maken. U kunt ook een feestelijke lunch bestellen voorafgaand aan het kinderfeestje.

Ook nog een uitnodiging cadeau!

Een feest wordt nog leuker met een bijzondere uitnodiging. Ook die krijgt u van ons! Zodra u het kinderfeestje heeft gereserveerd, sturen wij u per e-mail een uitnodiging toe die u zelf kunt printen. Makkelijk en leuk!

Korting met de SWKGroepPas

Heeft u een SWKGroepPas? Dan ontvangt u 10% korting op alle kinderfeestjes!

Aantal kinderen: minimaal 6 en maximaal 10 kinderen
Tijdsduur: 2,5 uur (tijd is in overleg op woensdagmiddag)
Kosten: € 13,50 per kind, ongeacht het feestje

Locaties kinderfeestjes

Noordhove*
BSO Het Kwakernest
Duikerpad 1
2728 DP Zoetermeer

Oosterheem*
BSO Het Meeuwennest
Hodenpijlstraat 10
2729 EA Zoetermeer

Rokkeveen*
KIDSclub Fit & Fun Rokkeveen
Scheglaan 11
2718 KZ Zoetermeer
* Zodra u aangeeft welk themafeest uw voorkeur heeft, nemen we contact met u op. Dan hoort u op welke locatie het feestje gehouden wordt.

Vragen?

Na de boeking nemen wij contact met u op om de tijd en uw wensen te bespreken. Wij hebben al een aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag aan Krista Uythoven of Lykke Kortekaas (kinderfeestjescoördinatoren) via kinderfeestjes@kern-kinderopvang.nl.