Leuke kinderuitjes in de kerstvakantie

Welke kinderuitjes gaat u doen in kerstvakantie? De BSO-kinderen van Kern gaan op wereld- en tijdreis. Zin in een leuk gezinsuitje in de buurt? Wij hebben vijf tips voor u verzameld. Op drie van deze tips krijgt u korting!

In de kerstvakantie is het thema: teQ draait door

Kinderen die in de vakantie naar de BSO komen, gaan op avontuur met teQ. Onze mascotte wil in de vakantie op zoveel mogelijk plekken op de wereld het nieuwe jaar inluiden. Door de verschillende tijdzones kan dit. En wij helpen teQ door de verschillende landen te “bezoeken” met oud en nieuw.

Met de Kidsclub gaan we in het nieuwe jaar naar het Coolevent in Scheveningen en natuurlijk staan er nog vele leuke activiteiten op het programma.

Indoor speelparadijs Avontura

Klimmen, klauteren en glijden verdeeld over vier etages in Zoetermeer. Avontura biedt dat. Binnen, dus altijd lekker droog spelen. Er zijn twee aparte ruimtes: voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en voor kinderen t/m 12 jaar.

Met uw SWKGroepPas krijgt u het 2e Avontura-kaartje gratis. Kijk hier voor meer informatie.

Schaatsen of skiën in De Uithof

Lekker wintersporten! Rondjes schaatsen of van 225 meter naar beneden sjezen. Voor jong en oud een sportief uitje in Den Haag. En met uw SWKGroepPas krijgt u 25% korting. Niet in de kerstvakantie, maar nog wel tot en met 31 maart 2020. Hier vindt u de details.

Klim tot grote hoogten

Heeft u kinderen van 8 jaar of ouder die graag overal in klimmen? Misschien is een klimles bij Ayers Rock in Zoetermeer dan iets! Tot en met 31 december krijgt u met uw SWKGroepPas een introductieles voor maar 15 euro. Kijk maar!

Geitjes knuffelen

Een echte dierenvriend? Achter de Noord Aa, net in Zoeterwoude, vindt u Boerderij ’t Geertje. Op deze biologische boerderij zijn alle dieren toegankelijk voor iedereen. Daarnaast kunt u pony rijden, geitjes voeren en marshmallows roosteren. Iets voor u? Meer informatie vindt u op de website van ’t Geertje.

16 december 2019