Buitenschoolse opvang IKC De Edelsteen (Sierraadlaan)

totaalpakket van opvang, onderwijs, ontwikkeling en vrije tijd
bijzondere workshops in ons Talentenlab
geweldige vakantie-activiteiten

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

170966471

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.30 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Sieraadlaan 100
2719 SN Zoetermeer
Rokkeveen
06 - 53 75 81 96 079 - 36 20 035

Locatiemanager

Vivien de Koning
06 50 58 92 82

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

“Wat verzinnen ze toch veel leuke dingen bij BSO De Edelsteen. Iedere dag als ik mijn zoon ophaal, heeft hij weer iets nieuws beleefd. Laatst kwam hij thuis met zelfgemaakte wraps met groenten. Dan lust hij ineens wel paprika. Geweldig.” Onze pedagogisch medewerkers krijgen vaak complimenten van ouders over het ruime aanbod van activiteiten.

We maken het gezellig voor uw kind bij BSO De Edelsteen

Als je net een hele dag op school hebt gezeten, wil je eerst even bijkomen met iets drinken en wat te eten. Vertellen wat je hebt beleefd die dag. Daarna mag je kiezen. Doe je mee aan de groepsactiviteit? Of wil je liever een tekening maken of met je vriendinnetje een dansje instuderen op het podium? Alles kan. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog voor iedereen. Zeker voor kinderen die het spannend vinden om iets nieuws te doen.

BSO De Edelsteen laat ieder kind stralen

Ieder kind heeft een talent. Hoe mooi is het als een kind dat zelf ontdekt en ervaart? Om kinderen daarbij te helpen, hebben we een speciaal Talentenlab. Tegen een kleine vergoeding kan uw kind bijzondere workshops volgen. Bijvoorbeeld over wetenschap, techniek of kunst.

Voor iedere leeftijdsgroep een eigen aanbod

BSO De Edelsteen is onderdeel van Integraal Kindcentrum (IKC) De Edelsteen en richt zich op kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Kinderen vanaf 9 jaar gaan naar de sportieve KIDSclub Fit & Fun Rokkeveen. En kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen terecht bij kinderdagverblijf De Edelsteen of speelhuis De Edelsteen. Samen met school bieden we een totaalpakket van opvang en onderwijs aan.

Onze BSO is ook voor kinderen van andere scholen

We vangen niet alleen de kinderen van IKC De Edelsteen op. Ook kinderen van de Prins Clausschool, Het Palet en De Saffier komen bij ons. Met deze scholen hebben wij goede afspraken gemaakt over het brengen en halen van de kinderen. Kinderen van Het Palet en De Saffier komen alleen op woensdag. Op maandag, dinsdag en donderdag zitten we in de aula van het IKC op de Sieraadlaan 100. Op woensdag en vrijdag en tijdens vakanties zitten we op de Topaas 18.

Kaart laden...