Buitenschoolse opvang IKC De Meerpaal

vlakbij natuurspeeltuin Tipi-tuin, sporthal van het Castellum en het Richard Kraijeckveld
extra activiteitenaanbod in samenwerking met Piëzo
veel sportieve activiteiten

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

110124789

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Voorschoolse opvang is van 07.00 tot start school. Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.00 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Rakkersveld 141
2722 BN Zoetermeer
Palenstein
079 341 20 94

Locatiemanager

06 - 53 75 83 16

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

“Mam, ik heb vandaag gewonnen met tennis! En morgen gaan we een speurtocht doen.” Het kan zomaar gebeuren dat uw kind nogal enthousiast is als u hem of haar ophaalt na een middag bij BSO De Meerpaal. We organiseren namelijk zoveel leuke dingen. De middagen zijn eigenlijk te kort.

Sporten en spelen bij BSO De Meerpaal

De sporthal van het Castellum, het Richard Kraijeckveld en natuurspeeltuin Tipi-tuin worden vertrouwde plekken voor uw kind. Want we gaan er regelmatig naartoe. Maar ook het basketbalveld, de speeltuin en grasvelden in de buurt staan op ons programma. Buiten spelen en sporten vinden we belangrijk. Of de zon schijnt of als het regent: we hebben altijd wel een plek waar uw kind zich kan uitleven. En we zorgen voor een wisselend programma.

Veel aandacht voor het talent van ieder kind

We zijn natuurlijk ook graag op onze eigen locatie. Dan hebben we het druk met toneel, zang, dans, koken, knutselen, spelletjes, lezen of bouwen. Onze pedagogisch medewerkers kijken heel goed waar ieder kind behoefte aan heeft. Niks moet, veel kan. Maar we stimuleren uw kind ook om iets nieuws te proberen. Het is geweldig om te zien als een kind zijn eigen talent ontdekt. Een verlegen kind dat enthousiast met een groep meedoet. Een kind dat ineens wel paprika lust op een zelfgemaakte pizza. Kleine overwinningen. Daar zijn we trots op.

Bij BSO De Meerpaal werken we graag samen met experts

Voor sportieve activiteiten doen we een beroep de sportcoach van Palenstein. Voor het ontwikkelen van talenten werken we nauw samen met Stichting Piëzo. En zelf hebben we deskundige pedagogisch medewerkers in dienst. We werken graag samen om de kinderen van basisschool De Meerpaal, De Jacobsvlinder en De Achtsprong een fijne tijd te bezorgen.

Kaart laden...