Buitenschoolse opvang De Regenboog

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

152223071

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag opvang bij IKC De Piramide
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag tot en met vrijdag vanaf 7.30 uur.

Tijdens schoolvakanties zijn wij van 07.00 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Kerkenbos 12 - 14
2715 RP Zoetermeer
Meerzicht
06 - 12 05 94 79

Locatiemanager

Yvonne Westerhoff
06 53 75 83 24

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

De Regenboog biedt kinderopvang (kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en speelhuis/speeltaalhuis) in de wijk Meerzicht in Zoetermeer. Buitenschoolse opvang De Regenboog biedt na school opvang aan voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Ligging

Vlakbij kinderboerderij ‘het Buitenbeest’ vindt u buitenschoolse opvang De Regenboog in basisschool De Regenboog. De locatie is goed te bereiken en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is de BSO goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt dichtbij uitvalswegen. In de basisschool is ook speeltaalhuis De Regenboog gevestigd.

Wat biedt buitenschoolse opvang De Regenboog?

In de school beschikken wij over een eigen lokaal dat gedeeld wordt met de peuterspeelzaal. Deze ruimte biedt mogelijkheden voor de kinderen om zich na schooltijd prima te kunnen ontspannen en vermaken. Na schooltijd wordt gezamenlijk de dag doorgenomen en wordt er wat gegeten en gedronken. Er worden diverse spelletjes en activiteiten aangeboden. Daarnaast is er een huiselijke tv-hoek aanwezig en er is ook ruimte om even de rust op te zoeken. Op het buitenterrein van de BSO kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. Rondom het buitenterrein liggen verschillende grasvelden waar de kinderen onder begeleiding kunnen spelen of voetballen. Na een drukke schooldag kunnen zij hun energie even helemaal kwijt.

Uniek op onze locatie is dat de kinderen niet ver van en naar school hoeven te lopen. De samenwerking met de school zorgt voor een harmonische sfeer die de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel geeft. De BSO is uit meerdere geloofsachtergronden samengesteld en wij gaan hier op respectvolle wijze mee om.

Voorschoolse opvang

Tijdens de schoolweken bieden wij voorschoolse opvang van 7.00 uur tot 8.30 uur op Kerkenbos 22. De voorschoolse opvang is voor alle kinderen van de basisscholen Het Zwanenbos, Amalia (locatie Overwater) en de Regenboogschool. Op de voorschoolse opvang wordt een ontbijt aangeboden. Wij willen de kinderen en u graag ondersteunen bij een goede start van de dag. Het ontbijt op locatie is natuurlijk geheel vrijblijvend. Na het ontbijt mogen de kinderen nog even spelen en zorgen wij ervoor dat de kinderen op tijd in de klas aanwezig zijn.

Feestelijk vakantieprogramma

Tijdens de schoolvakanties en schoolweken zorgen de gekwalificeerde pedagogisch medewerkers voor een afwisselend en uitdagend activiteitenaanbod met leuke uitstapjes. Dit alles in overleg met de kinderen want zij weten als geen ander aan te geven waar hun behoeftes liggen.

KIDSclub

Wanneer de kinderen de leeftijd van 9 jaar hebben bereikt of in groep 5 zitten, mogen ze naar de KIDSclub. De KIDSclub is bij BSO De Piramide. De kinderen gaan zelfstandig naar deze locatie. Uiteraard worden de kinderen in het begin begeleid. Op deze locatie worden passende activiteiten aangeboden voor oudere kinderen en wordt de zelfredzaamheid van de kinderen gestimuleerd en uitgedaagd.

Kom gerust een kijkje nemen, proef de sfeer binnen onze BSO en ontdek hoe onze kinderen spelen, ontdekken en groeien op een unieke locatie!

Kaart laden...