Buitenschoolse opvang KC De Touwladder

kinderen denken mee over de activiteiten
onderdeel van IKC De Touwladder
extra bijzondere activiteiten tijdens de vakanties en studiedagen

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

440855925

Scholen

De Touwladder

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag tot en met vrijdag vanaf 7.15 uur op locatie Het Zwanennest (Triangel).

Tijdens schoolvakanties zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend. Op woensdag vindt de opvang plaats op Het Zwanennest (Gaardedreef).

Adresgegevens locatie

Velddreef 324
2727 VC Zoetermeer
Seghwaert
06 - 13 98 34 42

Locatiemanager

Natasja de Goede - Louwe
06 23 82 98 40

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Het verschil tussen een middag thuis en een middag op de BSO? Op de BSO zijn er meer kinderen en nog meer spelletjes om mee te spelen. Verder zijn er niet zoveel dingen anders. BSO De Touwladder voelt namelijk erg huiselijk aan. Uw zoon of dochter zal er een fijne tijd hebben.

Bij BSO De Touwladder bieden we de kinderen gevarieerde activiteiten

Als de kinderen bij ons binnenkomen, is het eerst tijd om wat te eten, te drinken en te kletsen. Daarna zijn de kinderen vrij om te doen wat zij willen. Binnen is er een poppenhoek en een bouwhoek. Daarnaast is er altijd wel iemand om een spelletje mee te doen. Of ze laten de kunstenaar in zichzelf los. Heeft uw zoon of dochter behoefte aan een beetje rust? Dan kan hij of zij een boek lezen op de bank of gewoon met vriendinnen kletsen. Precies zoals thuis. Is uw kind ouder dan 9 jaar? Dan stroomt hij of zij, in overleg met u, door naar KIDSclub Het Zwanennest.

We vinden bewegen erg belangrijk

Daarom stimuleren we de kinderen om elke dag buiten te spelen op het buitenterrein van BSO De Touwladder. We spelen ook graag op het grasveld naast het schoolplein. Zo kan uw kind zijn of haar energie kwijt. Aan het einde van de dag neemt u uw kind moe maar voldaan weer mee naar huis.

In de schoolvakanties en op studiedagen organiseren we extra activiteiten

Uw kind bepaalt zelf wat hij of zij gaat doen. Uit onze gesprekken met de kinderen nemen wij hun ideeën mee in ons vakantieprogramma. Op lange dagen trekken we regelmatig de wijk in. Op zoek naar leuke parken en speelplekken. We doen boodschappen en bakken vervolgens koekjes. Willen de kinderen heel graag leren pottenbakken? Willen ze naar de kinderboerderij of een speurtocht doen? Alles kan. Onze pedagogisch medewerkers staan open voor creatieve ideeën. In de vakanties werken we samen met BSO Het Zwanennest (Vlasakker).

We werken samen met basisschool van De Touwladder en met u

We vinden het erg belangrijk om met u samen te werken. Aan het einde van de dag spreken we u graag persoonlijk. Wij vertellen hoe uw kind het heeft gedaan op de BSO. En we brengen informatie over van de leerkracht van uw kind.

BSO De Touwladder is goed bereikbaar

Komt u uw zoon of dochter met de auto ophalen? Dan is het handig voor u om te weten dat onze BSO goed bereikbaar is vanaf het centrum en vanaf de uitvalswegen. U kunt uw auto aan de voorkant van De Touwladder makkelijk parkeren.

Kaart laden...