Buitenschoolse opvang IKC De Triangel

veel beweegactiviteiten, binnen en buiten
vakanties bij De Triangel zijn een feest
locatie in basisschool De Triangel

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

131372464

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur

Openingstijden op woensdag en vrijdag
Woensdag na schooltijd bij Het Zwanennest - 18:30 uur
Vrijdag na schooltijd bij De Touwladder - 18:30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag tot en met vrijdag vanaf 7.15 uur.
Met uitzondering van de woensdag. Dan is de VSO vanaf 07.15 bij Het Zwanennest.

Tijdens schoolvakanties zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend. Op maandag, dinsdag en donderdag vindt de opvang plaats bij kindcentrum De Touwladder. Op woensdag en op vrijdag vindt de opvang plaats op Het Zwanennest (Gaardedreef).

Adresgegevens locatie

Vlasakker 33-35
2723 TP Zoetermeer
Seghwaert
06 - 12 31 23 56

Locatiemanager

Natasja de Goede - Louwe
06 23 82 98 40

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Vier stoelen staan met hun rug naar het podium. De juryleden kijken serieus voor zich uit. “Ja, kom maar!”, roept er één. Een meisje met een haarband met kattenoortjes schuifelt het podium op. Een ander drukt op ‘play’. De muziek begint en als een echte professional zet de jonge zangeres in. Vier paar handen grijpen naar de zitting van hun stoel. Eigenhandig draaien ze hun stoel om. Als het liedje is afgelopen mag de Ariana Grande look-a-like een coach kiezen. Op het podium in de aula van basisschool De Triangel voelen kinderen van buitenschoolse opvang De Triangel zich een echte ster!

Kinderen vermaken zich prima bij BSO De Triangel

Uw kind kan zich in ons lichte speellokaal vermaken in de poppenhoek of in de bouwhoek. Aan tafel zijn al talloze potjes Muizenval, Cucaracha, dammen en Toren van Pisa gespeeld. Heeft uw zoon of dochter zin om te lezen? Dan is er een comfortabele bank. En ook de creatieveling zal zich niet vervelen met veel verschillende knutselspullen. Kortom, voor elk wat wils! Is uw kind ouder dan 9 jaar? Dan stroomt hij of zij, in overleg met u, door naar KIDSclub Het Zwanennest.

Goed of slecht weer, wij bewegen lekker veel

Met goed weer spelen we natuurlijk buiten. Dat kan op het schoolplein van basisschool De Triangel of op het grasveld naast het schoolplein. Daarnaast maken we gebruik van het speellokaal. Dus ook met slecht weer bieden we bewegingsactiviteiten aan.

Ook tijdens schoolvakanties is het bij BSO De Triangel een feest

Uw zoon of dochter weet zelf het beste wat hij of zij graag doet. Daarom praten de kinderen mee over de activiteiten die zij tijdens schoolvakanties of studiedagen graag willen doen. Onze gekwalificeerde pedagogisch medewerkers staan overal voor open. Een waterwedstrijd op een warme dag in het park. Een taart bakken die er bijna net zo uitziet als bij Heel Holland Bakt. Een speurtocht in het bos. Niets is te gek. In de vakanties werken we samen met BSO De Touwladder.

We werken samen met basisschool De Triangel en met u

We vinden het erg belangrijk om met u samen te werken. Aan het einde van de dag spreken we u graag persoonlijk. Wij vertellen hoe uw kind het heeft gedaan op de BSO. En we brengen informatie over van de leerkracht van uw kind.

Kaart laden...