Buitenschoolse opvang KIDSclub Het Meeuwennest

veel workshops (koken en sport)
onderdeel van brede school
veel faciliteiten zoals gymzaal en handarbeidlokaal

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

673269504

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag tot en met vrijdag vanaf 7.15 uur.

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Hodenpijlstraat 10
2729 EA Zoetermeer
Oosterheem
079 343 82 20

Locatiemanager

Anouschka Francisco
06 53 75 82 74

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Je brengt ’s ochtends je dochter naar school. En als je haar ’s avonds ophaalt bij BSO Het Meeuwennest, kent ze de tafel van vier uit haar hoofd. Heeft ze een graffitikunstwerk gemaakt én … heeft ze gesmuld van heerlijke zelfgemaakte wraps.

Plezier en ontspannen bij BSO Het Meeuwennest

Wat wil een kind het liefste doen als het een dag op school heeft gezeten? En hoe kunnen we het de ouders gemakkelijk maken? Dat is ons uitgangspunt bij alles wat we bedenken. De leidende thema’s daarbij zijn: ontwikkeling, gezondheid en plezier. En dat levert soms verrassende ideeën op. Zoals een kookclinic.

Iedere dag een breed aanbod van activiteiten

Op BSO Het Meeuwennest hoeft uw kind zich nooit te vervelen. We gaan uit school eerst samen wat eten en drinken. Even rust. Even vertellen wat je hebt meegemaakt. En we bedenken samen wat we gaan doen. Doe je mee aan een groepsactiviteit? Of wil je zelf aan de slag? Knutselen, buitenspelen, koken, een spelletje. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. We letten goed op de kleintjes uit groep 1 en 2 die het allemaal nog een beetje spannend vinden. Voor de kinderen vanaf groep 5 hebben we een eigen KIDSclub met stoerdere activiteiten.

Ook in de vakantie naar BSO Het Meeuwennest!

Een dagje naar het museum of de speeltuin. Samen boodschappen doen op de markt en daarna zelf koken. Of een speciale workshop volgen: een hockeyclinic, yoga. In de schoolvakanties bieden we speciale dagprogramma’s aan.

BSO Het Meeuwennest werkt nauw samen met de brede school

Eén gebouw voor kinderdagverblijf, BSO en scholen (Prins Florisschool, Oostwijzer (locatie Cygnus) en de Trinoom). Een vertrouwde omgeving voor de kinderen. Gemak voor u als ouder met halen en brengen. Wij kunnen snel schakelen met de leerkrachten. En we maken gebruik van elkaars faciliteiten, zoals de gymzaal, het handenarbeidlokaal en de overdekte buitenruimte. Dat is nou het voordeel van een brede school.

 

Kaart laden...