Buitenschoolse opvang Het Eendennest (Paltelaan)

veel aandacht voor kinderparticipatie
in hetzelfde gebouw als de samenwerkende scholen
speciaal voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

118147432

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Dr. J.W. Paltelaan 3 - 5
2712 RN Zoetermeer
Dorp
079 316 47 34

Locatiemanager

Stefan Verlaan
06 30 74 13 12

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Lekker spelen na schooltijd. Een goed boek lezen. Of leren van elkaar. Kinderen kiezen graag zelf hoe ze hun vrije tijd doorbrengen. Dus dat doen ze ook bij BSO Het Eendennest. Samen met hen maken we een afwisselend activiteitenaanbod. En ze hébben plezier … Omdat ze zelf aan het roer staan en alles bepalen ontwikkelen ze zich razendsnel.

Uw kind onderneemt dagelijks gevarieerde activiteiten

Gezellig op stap naar de speeltuin. Een leerzame dag in het museum. Of keten in het bos. Het Eendennest biedt professionele opvang voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Buiten schooltijden om. Op studiedagen. Maar ook tijdens vakanties. Vakantie is echt vakantie bij BSO Het Eendennest. Uw kind kan zich helemaal uitleven op een sportdag. Of leert alles over vogels tijdens een dag naar Avifauna. Wij organiseren ook met de andere BSO’s van Kern Kinderopvang gezamenlijke activiteiten. Genoeg te beleven voor uw ondernemende zoon of dochter!

BSO Het Eendennest voelt heel vertrouwd voor uw kind

Dat komt omdat we nauw samenwerken met De Vijverburgh en de Paulusschool. Beide scholen zitten in hetzelfde gebouw als onze BSO. Lekker dichtbij, vertrouwd en makkelijk. Bovendien kunnen de kinderen op de BSO samen spelen met hun klasgenootjes. U vindt ons precies tussen de scholen in. Daardoor kan uw kind niet alleen in onze ruimtes spelen. Maar ook op het speelplein buiten, in de aula en in het speellokaal. Bekend terrein voor iedereen dus.

Veilige en punctuele opvang, zelfs voordat school begint

Zit uw kind op De Vijverburgh of De Paulusschool ? Dan profiteert u extra. Voor de leerlingen van die scholen bieden wij niet alleen naschoolse opvang tot 18.30 uur. U kunt zelfs gebruikmaken van voorschoolse opvang vanaf 7.15 uur. Voor als het echt vroeg moet zijn … Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat uw kind op tijd naar school gaat. En ook weer veilig terugkomt naar de BSO. Daar heeft u geen omkijken naar. En als uw kind 9 jaar wordt, is het van harte welkom op onze KIDSclub!

Kaart laden...