Buitenschoolse opvang Het Eendennest

speciaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar
verrassend activiteitenaanbod
kinderparticipatie-uw kind heeft ook een stem

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

246517323

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag tot en met vrijdag vanaf 7.30 uur.

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Trompstraat 7
2712 JW Zoetermeer
Dorp
079 316 78 34

Locatiemanager

Stefan Verlaan
06 30 74 13 12

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Veilig naar school. Op tijd naar school. En juichend naar school. Daar zorgen wij met alle liefde voor. Want dan pas kan uw kind zich lekker ontplooien. “Bieden jullie zelfs op studiedagen en tijdens vakanties opvang aan?” Dat horen wij ouders vaak vragen. En dan antwoorden we een volmondig “ja”. Kinderen van 4 tot en met 8 jaar zijn buiten schooltijden meer dan welkom bij BSO Het Eendennest. En ze hebben het naar hun zin in ons nest …

Uw kind deelt zelf de vrije tijd in bij BSO Het Eendennest

Samen, in groepjes of apart. Spelen kan natuurlijk op veel verschillende manieren. En het mooie is: het mag allemaal. De kinderen kiezen zelf hoe ze hun tijd bij ons willen doorbrengen. Met plezier, inzet en enthousiasme zorgen wij voor een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Zo leren we uw kind kiezen en voorkeuren ontwikkelen. “Weet je wat ik vandaag mocht doen, mama?” Het antwoord op uw “Nou, vertel eens?” is elke dag weer anders.

Gezellig op stap naar speeltuin, bos of museum

Vakantie hebben is ook echt vakantie vieren bij BSO Het Eendennest. Daarom gaan we veel op stap. Uw kind hoeft zich echt niet te vervelen. U staat versteld met welke verhalen uw zoon of dochter thuiskomt. Laatst waren we in vogelpark Avifauna. Toen ontsnapte er zowaar een papegaai. Even later zat de vogel op de schouder van één van onze helden. Dat vergeten we nooit meer. De parkwachten vingen de papegaai ongedeerd met hulp van onze kinderen.

BSO Het Eendennest: een vertrouwde omgeving voor uw kind

Uw kind loopt op zijn of haar gemak van het kinderdagverblijf naar de BSO en weer terug. We blijven steeds in hetzelfde vertrouwde gebouw. Uw kind hoeft daardoor niet te wennen aan een vreemde omgeving. En kan gelijk vanuit de peutergroep of de verticale groep in de BSO gaan spelen. Dat creëren we door samenwerking met het kinderdagverblijf én met de scholen.

Kaart laden...