Buitenschoolse opvang Het Eendennest

speciaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar
verrassend activiteitenaanbod
kinderparticipatie-uw kind heeft ook een stem

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

246517323

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur

Adresgegevens locatie

Trompstraat 7
2712 JW Zoetermeer
Dorp
079 316 78 34

Locatiemanager

Stefan Verlaan
06 30 74 13 12

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Veilig naar school. Op tijd naar school. En juichend naar school. Daar zorgen wij met alle liefde voor. Want dan pas kan uw kind zich lekker ontplooien.

Uw kind deelt zelf de vrije tijd in bij BSO Het Eendennest

Samen, in groepjes of apart. Spelen kan natuurlijk op veel verschillende manieren. En het mooie is: het mag allemaal. De kinderen kiezen zelf hoe ze hun tijd bij ons willen doorbrengen. Met plezier, inzet en enthousiasme zorgen wij voor een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Zo leren we uw kind kiezen en voorkeuren ontwikkelen. “Weet je wat ik vandaag mocht doen, mama?” Het antwoord op uw “Nou, vertel eens?” is elke dag weer anders.

BSO Het Eendennest: een vertrouwde omgeving voor uw kind

Uw kind loopt op zijn of haar gemak van het kinderdagverblijf naar de BSO en weer terug. We blijven steeds in hetzelfde vertrouwde gebouw. Uw kind hoeft daardoor niet te wennen aan een vreemde omgeving. En kan gelijk vanuit de peutergroep of de verticale groep in de BSO gaan spelen. Dat creëren we door samenwerking met het kinderdagverblijf én met de scholen.

Bent u ook op zoek naar voorschoolse opvang of opvang op woensdag en/of vrijdag. Dan verwijzen wij u graag naar onze andere locatie van Het Eendennest, Dr. J.W. Paltelaan 3 – 5. Tevens bieden we op deze locatie vakantie opvang aan.

Kaart laden...