Buitenschoolse opvang Het Kiwinest

BSO in basisschool De Saffier
oneindig groot aanbod activiteiten
groot buitenterrein

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

222771112

Scholen

IKC de Saffier

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag gesloten*
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

* De kinderen van BSO Kiwinest (Electrablauw) worden opgehaald en opgevangen bij BSO De Edelsteen (Topaas). Zij zijn geopend tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.15 tot 8.30 uur.

Tijdens schoolvakanties zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Electrablauw 5
2718 JT Zoetermeer
Rokkeveen
06 20 95 04 65

Locatiemanager

Erna Maassen
06 12 50 28 14

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

“Mam, we hebben vandaag cupcakes gemaakt.” Trots laat één van onze kinderen het resultaat van een middagje bakken aan zijn moeder zien. “En ik heb ook nog gewonnen met monopoly!” Een middag spelen bij BSO Het Kiwinest (Electrablauw) en de tijd vliegt voorbij.

Een gevarieerd activiteitenprogramma bij BSO Het Kiwinest

Kinderen houden van structuur en regelmaat en tegelijkertijd willen ze uitgedaagd worden. Dat is nou precies waar onze pedagogisch medewerkers in uitblinken. Vertrouwde gezichten, een vast dagritme én een gevarieerd aanbod van activiteiten. We bedenken iedere dag weer wat nieuws. Knutselen, toneel, spelletjes, een wedstrijd, koken, sporten of een uitstapje.

Lekker buitenspelen en veel bewegen

Gamen of uren op de bank hangen voor de tv? Sorry daar doen we niet aan bij BSO Het Kiwinest. Natuurlijk mag uw kind lekker een boekje lezen. Of rustig een spelletje doen. Maar wij merken iedere dag opnieuw hoe leuk kinderen het vinden om met elkaar buiten te spelen. Of te sporten. Lekker hun energie kwijtraken. We hebben buiten een geweldig terrein met een heleboel speelgoed, een zandbak, een grasveld en een basketbalveld.

Aandacht voor het individuele kind bij BSO Het Kiwinest

Als uw kind uit school komt, eten we eerst even een cracker. Even bijkomen. Ze vertellen wat ze hebben meegemaakt. Waar ze trots op zijn. Of waar ze mee zitten. En heel belangrijk: wat ze die middag graag willen doen. Ons doel is dat ieder kind zich bij ons helemaal thuisvoelt.

Gaat uw kind naar basisschool De Saffier?

En zoekt u buitenschoolse opvang voor uw kind? Dan is BSO Het Kiwinest een ideale oplossing. We zitten namelijk in hetzelfde gebouw. Voor uw kind een vertrouwde omgeving. Voor u maar één locatie voor het halen en brengen. En wij werken nauw samen met de leerkracht van uw kind.

Wanneer komt uw kind naar BSO Het Kiwinest?

We bieden voorschoolse opvang, naschoolse opvang en we hebben een te gek vakantieprogramma met allerlei uitstapjes, workshops en sportclinics. Kom gerust eens met uw kind langs voor een rondleiding!

Kaart laden...