Buitenschoolse opvang Het Koekoeksnest (Oosterheemplein)

speciaal voor kinderen van 4 tot 6 jaar
mooie natuur- en ontdektuin
veel activiteiten, ook met andere organisaties samen

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

435537994

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag (Zanzibarplein) na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag (Zanzibarplein) na schooltijd - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Op buitenschoolse opvang Het Koekoeksnest (Zanzibarplein) is de voorschoolse opvang van maandag tot en met vrijdag vanaf 7.15 uur.

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.30 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Oosterheemplein 238
2721 NC Zoetermeer
Oosterheem
079 - 593 70 84

Locatiemanager

Sita Dossett
06 22 22 72 92

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Wat doet een jong kind van 4 jaar het liefste na school? Hoe speelt een 5-jarige graag nadat de bel is gegaan? Waar willen kinderen die bijna 6 jaar zijn meer over leren? De jonge leeftijd vraagt om een specifieke aanpak. Met andere activiteiten dan u misschien gewend bent. Wij richten ons graag op deze jonge doelgroep, met de aandacht die de kinderen verdienen.

BSO Het Koekoeksnest richt zich specifiek op 4- tot 6-jarigen

Waar vindt u dat nog? Een buitenschoolse opvang speciaal voor deze leeftijdsgroep? Bij ons. Wij hebben er bewust voor gekozen om kinderen met deze leeftijd apart op te vangen. Uw kind is van harte welkom op de locatie Oosterheemplein. Daar bevinden zich ook het kinderdagverblijf en het speeltaalhuis. U heeft dus alles binnen handbereik: uw kind kan de was doen.

Houdt uw kind van dansen, schilderen of muziek maken?

Dan bent u bij BSO Het Koekoeksnest aan het juiste adres. Want er is een afwisselend activiteitenprogramma, het hele jaar door. Uw kind ontdekt zo wat hij of zij echt leuk vindt. Tijdens vakanties organiseren we regelmatig kook-, sport- en spelactiviteiten.
Ook bezoeken de kinderen een museum, de bibliotheek of de markt. Wij laten uw kind veel zelf beleven. En met deze activiteiten leert hij of zij om te kiezen. Net zoals bij u, als u uw kind meeneemt om boodschappen te doen. Onze activiteiten doen we samen met onze partners Doublesports, Piëzo, de bibliotheek en de gemeente Zoetermeer.

En heeft u onze tuin al gezien?

Lekker met de handen in de klei. Klimmen in bomen. En vooral veel leren over Moeder Natuur.
Dat doen wij natuurlijk allemaal buiten. Wij zijn regelmatig in onze mooie ontdektuin te vinden. Maar bijvoorbeeld ook in de natuurspeeltuin die zich verderop bevindt. Uw kind leert veilig te spelen in onze tuinen en verantwoord met planten om te gaan. Grassprietje in de mond!

Kaart laden...