Buitenschoolse opvang Het Koekoeksnest (Zanzibarplein)

locatie in sporthal Oosterpoort
veel buitenspeelmogelijkheden
we gaan graag op stap

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

675255211

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag tot en met vrijdag vanaf 7.15 uur.

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Zanzibarplein 72
2721 GE Zoetermeer
Oosterheem
079 331 79 02

Locatiemanager

06 13 24 70 73

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Is het een open deur als wij beweren dat we gericht zijn op het kind? Als BSO misschien wel. Maar we zijn het ook écht. We vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt in BSO Het Koekoeksnest. Uw kind kan rustig bijkomen van een intensieve schooldag. En zelf kiezen wat hij of zij wil doen. Geen kind is hetzelfde. Daarom staan hun wensen bij ons centraal. Gelukkig zitten we in een modern pand samen met sporthal Oosterpoort. Dat maakt het gemakkelijker om uw kind verschillende activiteiten aan te bieden. Voldaan komt uw zoon of dochter thuis!

Geen dag is hetzelfde bij BSO Het Koekoeksnest

Houdt uw kind van sporten, dansen, schilderen of muziek maken? Dan voelt hij of zij zich als een vis in het water bij ons. Geen dag is hetzelfde door het afwisselende activiteitenprogramma bij BSO Het Koekoeksnest. Daarin ontdekken de kinderen spelenderwijs wat ze leuk vinden. Maar ze stellen het programma ook zelf samen. En dat levert verrassende activiteiten op. Soms willen ze zich uitleven op de sportvelden. Dan weer klauteren en klimmen in een speeltuin. Of misschien naar een leuk en leerzaam museum in de buurt. Welke musea bezoekt u met uw kroost?

Uw kind kan lekker ravotten in de vrije natuur

We bieden veel buitenspeelmogelijkheden op onze terreinen. Rennen, fietsen, voetballen of hockeyen: de kinderen kunnen hun energie helemaal kwijt. ’s Avonds heeft u geen kind meer aan ze. In de winter sporten we zelfs binnen op dinsdagmiddag. Sport, spel en buitenspelen staan hoog op de wensenlijstjes van de kinderen. Daarnaast genieten ze tijdens vakanties van smakelijke kookactiviteiten. Bakt uw kind thuis al een eitje? Ten slotte organiseren we speciale uitjes in de nabije omgeving. Reken maar dat u ’s avonds verhalen hoort over leuke boeken uit de bibliotheek. Of vergeten groenten op de markt. Laat uw kind het zelf gerust beleven!

Kaart laden...