Buitenschoolse opvang Het Lijsternest

mooie locatie in monumentale boerderij
eigen moestuin
verrassend vakantieaanbod

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

972080417

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag tot en met vrijdag vanaf 7.15 uur.

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Broekwegzijde 193
2725 PE Zoetermeer
De Leyens
079 331 69 51

Locatiemanager

Gerrie Voeten
06 30 41 43 39

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

“Gaan we vandaag naar de boerderij?” ‘Zelfs in het weekend vraagt mijn kind of ze naar BSO Het Lijsternest mag. Meestal ligt daar wel een knutselwerk op haar te wachten. Of ze wil naar haar vriendinnetjes die daar ook komen. Nog maar twee nachtjes slapen, maandag mag je weer.’

BSO Het Lijsternest bevindt zich in een monumentale boerderij

Middenin de woonwijk en toch in het groen. Grote binnenruimtes om te spelen en toch die huiselijke sfeer. Veel ruimte rondom de boerderij voor de kinderen en toch een beschutte en veilige omgeving. We hebben echt enorm veel geluk met deze locatie. Het biedt zoveel mogelijkheden voor de kinderen om zich uit te leven.

Na schooltijd een middag plezier maken

Het is iedere keer weer een verrassing waar u uw kind aantreft. Is uw kind bovenin de boerderij aan het figuurzagen of mozaïeken? Hangt ie in de tv-hoek te chillen? Doen ze verstoppertje buiten? Trekt uw kind net een paar verse wortels uit onze moestuin? Of zit hij in een zelfgemaakte hut? Onze pedagogisch medewerkers zijn ontzettend creatief in het bedenken van leuke activiteiten. Tijdens schoolvakanties hebben we een aangepast aanbod met uitstapjes naar musea of een speeltuin. Bij BSO Het Lijsternest hoeft uw kind zich nooit te vervelen.

Van baby tot tiener: allemaal naar Het Lijsternest

Op ons terrein is niet alleen BSO Het Lijsternest, maar ook het speelhuis, het speeltaalhuis, het kinderdagverblijf en de KIDSclub voor kinderen vanaf 9 jaar. Met ieder zijn eigen ingang en eigen ruimtes. De hele basisschooltijd brengt uw kind door in een vertrouwde omgeving. Met vertrouwde gezichten. En een aanbod afgestemd op iedere leeftijdsgroep. Gaat uw kind naar basisschool Elzenhoek, ’t Plankier, Prinses Margrietschool of Tjalk? Dan is hij of zij van harte welkom bij Het Lijsternest. We hebben uitstekende afspraken gemaakt met deze scholen over het ophalen van de kinderen.

Kaart laden...