Buitenschoolse opvang Het Zwanennest

natuurbeleving in het park en Hof van Seghwaert
meerdere lokalen met uitdagende speelplekken
centrale ligging naast de RandstadRail en voldoende parkeerplaatsen

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

346440567

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Tijdens schoolvakanties zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Gaardedreef 169
2723 AZ Zoetermeer
Seghwaert
079 343 67 40

Locatiemanager

Monique Waarsing
06 - 53 75 79 98

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Tegenwoordig moeten kinderen een heleboel. Ze moeten hun best doen op school. Moeten presteren bij hun sportclub. En ze moeten repeteren met het instrument dat ze bespelen. Wat moeten ze eigenlijk op de BSO? Bij BSO Het Zwanennest vinden we dat kinderen vooral lekker van hun vrije tijd moeten genieten. We doen er alles aan om een plek te creëren waar dat kan.

Bij BSO Het Zwanennest doet uw kind lekker waar hij of zij zin in heeft

Natuurlijk gebeurt dit allemaal binnen de afspraken van wat kan en mag. We bieden verschillende activiteiten aan en er zijn verschillende hoeken om in te spelen, te knutselen, te bouwen of te lezen. Daarnaast is er een ruimte waar de kinderen terecht kunnen in een poppenhoek, zich kunnen verkleden of dansjes en toneelstukjes kunnen doen. Is uw kind ouder dan 9 jaar? Dan stroomt hij of zij, in overleg met u, door naar KIDSclub Het Zwanennest.

Op het buitenterrein kan uw kind zich uitleven

Naast het buitenterrein is een groot grasveld. Daar mogen de kinderen spelen onder begeleiding. De kinderen die zelfstandig buiten kunnen spelen, kunnen hier vaker gebruik van maken. We houden op dit veld regelmatig voetbalwedstrijden. En in de zomer is het heerlijk om onder de bomen te picknicken of met water te spelen.

Uw kind mag zelfs bij onze buren spelen

Wie zijn deze buren? Dat is perenboomgaard het Hof van Seghwaert. Daar kan uw kind, onder onze begeleiding, fijn in de natuurtuin spelen. Er is een waterpomp en uw kind kan lekker met zijn of haar voeten over het blotevoetenpad lopen. In de perenboomgaard helpen we ook jaarlijks met kleine klussen tijdens NLdoet en de perenpluk.

We werken samen met basisschool de Meester Verwers en de Hofvijver

Daarnaast vinden we een goede samenwerking met u heel belangrijk. Daarom nemen we graag de dag van uw kind met u door als u hem of haar komt ophalen. In de vakanties werken we samen met BSO Meester Verwers. Hierdoor krijgt uw kind afwisseling in ruimten, vriendjes en buitenspeelplaatsen. Wist u trouwens dat u onze locatie heel goed kunt bereiken met het openbaar vervoer? Er is ook voldoende parkeergelegenheid naast onze locatie.

Kaart laden...