Buitenschoolse opvang IKC De Buytenkans

natuurtuin vol verrassingen
onderwijs en opvang in één gebouw
activiteiten met elke keer een ander thema

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

138982739

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag vanaf 7.15 uur.

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Busken Huethove 6
2717 XK Zoetermeer
Buytenwegh
079 323 07 10

Locatiemanager

Annie Koch
06 20 49 16 29

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

“Yes, school is uit. Op naar… BSO IKC de Buytenkans! Ik ben zo benieuwd wat we vandaag gaan doen. Aardbeien plukken in de natuurtuin? Konijnen aaien in de kinderboerderij? Verstoppertje spelen in Het Buytenpark? Een gigantisch bouwwerk maken van Kapla? Of een pizza bakken? Oh wacht, ik ga denk ik oefenen voor mijn dansje. Als papa me ophaalt, kan ik hem verrassen met een voorstelling.”

Iedere dag is anders bij BSO IKC de Buytenkans

De pedagogisch medewerkers bedenken iedere dag weer een nieuwe activiteit. We werken gedurende het jaar graag met verschillende thema’s. En natuurlijk betrekken we de kinderen bij het aanbod. Zo kan het gebeuren dat uw kind de ene dag met groene verf aan zijn handen thuiskomt. En de volgende dag met zand in zijn schoenen. Heeft u zelf ook een leuk idee voor een activiteit? We horen het graag.

Lekker chillen in onze huiskamer

Heb je even geen zin om samen te sporten, te knutselen, te koken, buiten te spelen of een spelletje te doen? Wil je even in je eentje iets doen? Dat kan ook. Of helemaal niks doen. Lekker op onze bank hangen met een boekje. Even relaxen na een drukke dag. Of je maakt vast je huiswerk in een rustig hoekje. Hoef je dat thuis niet meer te doen.

BSO IKC de Buytenkans zorgt ook voor gemak voor de ouders

We snappen heel goed dat u ook een drukke dag achter de rug heeft als u uw kind komt ophalen. Hoe fijn is het dat u voor school, BSO én kinderdagverblijf op één locatie terechtkunt. We zitten in basisschool IKC de Buytenkans. Middenin de woonwijk. En komt u met de auto? Er is altijd wel een plekje voor de deur. We werken ook samen met IKC de Klimboom. Tijdens de vakanties vangen we de kinderen op bij BSO Het Lijsternest op de Broekwegzijde 193.

Kaart laden...