Buitenschoolse opvang IKC De Watersnip

lokaal in basisschool De Watersnip
goed contact met verschillende scholen in de buurt
uitdagend vakantieprogramma

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

191972344

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur

Op woensdag is de opvang op BSO Het Lijsternest.

Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.15 uur - 08.45 uur.

Adresgegevens locatie

Cesar Franckrode 70 - 72
2717 BG Zoetermeer
Buytenwegh
06 - 19 30 14 44

Locatiemanager

Annie Koch
06 20 49 16 29

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

“Dag juf! Hallo BSO-juf!” Zit je op basisschool De Watersnip dan is het maar een klein eindje lopen naar BSO De Watersnip. In één van de klaslokalen hebben we een gezellig hoekje gemaakt. Na een half uur komen ook de kinderen van De Keerkring en De Horizon aan. Gezellig!

Even een paar nieuwe gezichten om je heen

Het is leuk om te zien hoe snel een nieuw kind bij onze BSO De Watersnip in de groep wordt opgenomen. Drie scholen, verschillende leeftijden en toch een eenheid. Dat doen onze pedagogisch medewerkers echt heel knap. Ze weten ook het meest verlegen kind binnen de kortste keren op zijn gemak te stellen. En de kinderen? Die vinden het in het begin soms spannend, maar later juist leuk om ook eens met kinderen van een andere school te spelen.

Samen maken we er een gezellig middag van

“Wat zullen we vandaag eens gaan doen? Het regent buiten. Hebben jullie zin om sushi te maken? Of zullen we zelf een toneelstuk bedenken? Ja hoor, jij mag ook lekker gaan bouwen met Kapla.” Na school komen we eerst even samen om wat te drinken en te eten. Daarna gaan we aan de slag. In een groepje of alleen. Binnen of buiten. Net wat je wilt. We stimuleren iedereen om gezellig mee te doen. Maar een middagje chillen moet ook kunnen.

BSO De Watersnip werkt voor verschillende scholen in de buurt

Op basisschool De Watersnip vangen we na schooltijd de kinderen op van drie basisscholen: De Watersnip, De Keerkring en De Horizon. Op alle woensdagen en tijdens schoolvakanties kan uw kind terecht op BSO Het Lijsternest. Vrijdag halen we alle kinderen op en lopen we samen naar IKC De Buytenkans.

Kaart laden...