Buitenschoolse opvang Kwakernest (Lijnbaan)

speciaal voor kleuters
in schoolgebouw van basischool De Buut
kleinschalige opvang

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

191793279

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag opvang op BSO Het Kwakernest (Duikerpad)
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag tot en met vrijdag vanaf 7.15 uur.

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Lijnbaan 317
2728 AG Zoetermeer
Noordhove
06 30 08 82 92

Locatiemanager

Yvonne Westerhoff
06 53 75 83 24

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Voor een kleuter kan een dag op school best vermoeiend zijn. Luisteren naar de juf, zelf taken doen of juist samen ergens aan werken. Dan is het fijn als uw kind na school kan ontspannen. Op onze BSO Kwakernest Lijnbaan kan dat. In een speciale groep voor kleuters. Gewoon in het schoolgebouw van basisschool De Buut. Dichtbij en vertrouwd.

Komt uw kind ook bij ons spelen?

Kleuters genieten er enorm van om even vrij te zijn na school. Onze poppenhoek en bouwhoek zijn favoriet bij de meeste kinderen. Samen een liedje zingen, een boek lezen of dansen. Knutselen, verven of schminken. Kleuters vermaken zich zo gemakkelijk. Het is heerlijk om ze te begeleiden in hun spel. Wees dan ook niet verbaasd als u deze reactie krijgt bij het ophalen: “Gaan we nu al naar huis?”

Heel makkelijk, gewoon in de school

Voor uw kleuter is het heel fijn dat BSO Kwakernest Lijnbaan in basisschool De Buut is. We hebben ons eigen lokaal op de begane grond. En we kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten van de school: het speellokaal, de aula en de speelplaats. Gaat uw kind straks naar groep 3? Dan stroomt hij of zij door naar BSO Het Kwakernest aan het Duikerpad. In de vakanties werken we al met deze BSO samen.

Voor alle kleuters van De Buut en De Baanbreker

U kunt van onze buitenschoolse opvang gebruikmaken vóór en/of na school. ’s Ochtends zijn we al om 7.15 uur open op BSO Het Kwakernest (Duikerpad). Wij zorgen ervoor dat uw kind op tijd in de klas is. En ’s middags na school halen we uw kind in de klas weer op. Het is maar een klein stukje lopen aan de hand van onze pedagogisch medewerkers.

Kom gerust eens langs!

Loop even binnen bij het lokaal van BSO Kwakernest Lijnbaan. Of bel even voor een afspraak. We vertellen u graag meer over wat we zoal doen.

Kaart laden...