Buitenschoolse opvang IKC Meester Verwers

intensieve samenwerking met de Meester Verwersschool
uitdagende speelhoeken
centrale ligging naast de RandstadRail

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

202515278

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Openingstijden op de woensdag
Woensdag na schooltijd bij BSO Het Zwanennest - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag tot en met vrijdag vanaf 7.15 uur.
Met uitzondering van de woensdag. Dan is de VSO vanaf 07.15 uur bij Het Zwanennest.

Tijdens schoolvakanties zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend en worden de kinderen van maandag tot en met vrijdag opgevangen bij Het Zwanennest (Gaardedreef).

Adresgegevens locatie

Forelsloot 1 - 2
2724 CA Zoetermeer
Seghwaert
06 - 57 42 61 15

Locatiemanager

Monique Waarsing
06 53 75 79 98

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

“Voor een appeltaart heb je díe appels nodig.” U staat met uw kind in de supermarkt en hij wijst vastbesloten de goudrenetten aan. “Hoe weet je dat?”, vraag je geïnteresseerd. “Geleerd op de BSO!” Op BSO Meester Verwers doen we veel verschillende dingen met de kinderen. Dat is niet alleen leuk. Ze leren er ook veel van.

Ben je er nu al?

Het is misschien niet de leukste vraag die uw kind u kan stellen als u hem of haar komt ophalen. Maar deze vraag bewijst wel dat uw kind het naar de zin heeft. Dat kan ook bijna niet anders want bij BSO Meester Verwers is veel te doen. Uw kind kan zich bijvoorbeeld vermaken in de poppenhoek, de bouwhoek of de leeshoek. Dit gebeurt allemaal in onze locatie in de Meester Verwersschool.

Vandaag wil ik …

De behoeftes van uw kind bepalen het activiteitenaanbod. Zo gaan we de ene dag creatief aan de slag om het lokaal klaar te maken voor Pasen of Kerstmis. Houden we de andere dag een sjoelcompetitie. En houden we een tienkamp op het schoolplein op de volgende dag. Op het buitenterrein van de BSO staan namelijk een klimrek, duikelrek en twee zandbakken.

Je vervelen tijdens een schoolvakantie? Niet bij BSO Meester Verwers

Onze gekwalificeerde pedagogisch medewerkers zorgen er namelijk voor dat het uw kind aan niets ontbreekt. Samen met de kinderen maken zij een uitdagend activiteitenaanbod. Zo maken ze uitstapjes naar het Westerpark, doen workshops dans of hoe word ik een piraat of we koken hapjes met elkaar voor een heerlijke high tea. We helpen ook een keer per jaar met de perenpluk in de perenboomgaard van het Hof van Segwaert.

Kinderen van de Meester Verwersschool en de Hofvijver zijn welkom bij ons

Wij halen uw kind op na schooltijd. Aan het einde van de dag nemen we graag met u de dag van uw kind door. Wist u trouwens dat u onze locatie heel goed kunt bereiken met het openbaar vervoer? In de vakanties werken wij samen met BSO Het Zwanennest op de Gaardedreef. Hierdoor krijgt uw kind veel afwisseling in vriendjes, locaties en speelplekken.

Kaart laden...