Buitenschoolse opvang Prinses Amalia

samenwerking met de Prinses Amaliaschool
veel speelruimte in de BSO en in school
creatieve medewerkers

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

138685472

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Tijdens schoolvakanties zijn wij van 07.00 tot 18.30 uur geopend. Woensdagopvang is op IKC De Piramide aan het Fivelingo 84-86.

Schansbos 3
2716 GV Zoetermeer
Meerzicht
06 - 12 46 91 52

Locatiemanager

Annie Koch

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Als u het lokaal binnenloopt bij BSO Prinses Amalia in de Prinses Amaliaschool valt op hoe gezellig het is. In de bouwhoek maken drie kinderen samen een enorme toren van Kapla. Op de bank leest een pedagogisch medewerker twee meisjes voor uit een boek. Er zit een jongetje te kleuren. Naast hem maakt zijn vriendje een kunstwerk met strijkkralen. Het puntje van zijn tong uit zijn mond, zo geconcentreerd is hij bezig.

Opvang bij BSO Prinses Amalia op de eigen basisschool

We vangen uw kind op in een vertrouwde omgeving. Met vertrouwde gezichten, want de kinderen kennen elkaar. En hun leerkrachten werken nauw samen met onze pedagogisch medewerkers. Ze praten elkaar gemakkelijk bij over de bijzonderheden van die dag. Bovendien heeft u één locatie voor het halen en brengen van uw kind. Wel zo gemakkelijk. U kunt uw kind ’s ochtend met een gerust hart naar school brengen. De leerkrachten en onze medewerkers zorgen samen voor een leerzame en leuke dag.

Wat een creativiteit bij BSO Prinses Amalia!

We zijn stiekem best wel trots op onze pedagogisch medewerkers. Wat zij toch iedere keer weer bedenken voor de kinderen. De ene keer maken ze een kunstwerk. Dan gaan ze koken en leren ze kinderen om ook eens iets nieuws te proeven. Een volgende keer krijgen ze zelfs dat ene stoere jongetje enthousiast voor toneel. Met mooi weer bedenken ze geweldige spelletjes voor buiten. We hebben heel veel ruimte rondom de school waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. En dan zijn alle activiteiten ook nog afgestemd op de verschillende leeftijden. Knap hoor.

Kom eens langs bij BSO Prinses Amalia

Loop gerust eens ons lokaal binnen na schooltijd. En neem uw kind mee voor een vrijblijvende kennismaking. U bent van harte welkom. Vindt uw kind het nog een beetje spannend? Dat snappen we heel goed. We begeleiden de kleintjes van groep 1 en 2 daarom extra goed.

Kaart laden...