Buitenschoolse opvang sv ARC

totaalconcept body & brain
uw kind wordt naar sporttraining gebracht
faciliteiten van sv ARC en Park Zegersloot

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

283226134

Scholen

Bonifacius

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Tijdens schoolvakanties zijn wij van 07.30 tot 18.30 uur geopend.

Olympiaweg 6
2406 LG Alphen aan den Rijn
06 - 53 22 29 85

Locatiemanager

Inge van Bommel

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Hoe combineert u als werkende ouder uw eigen drukke agenda met de volle agenda’s van uw kinderen? En dan graag zodat het leuk blijft? Het ene kind heeft drie keer in de week voetbal. Het andere gaat naar hockey en zwemles. En ze willen ook graag spelen met vriendjes. Dat gaat dus niet allemaal in de avonduren. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: BSO sv ARC brengt uw kind naar training terwijl u werkt.

Wij brengen uw kind naar training

U hoeft geen rekening meer te houden met de sporttijden van uw kind. Terwijl u werkt, zorgen wij dat uw kind op tijd op training is. Sport uw kind al bij sportvereniging ARC? Dan is het voor u en uw kind vertrouwd terrein. We hebben bij de sportvelden van ARC een eigen BSO-lokaal. Sport uw kind niet bij ARC? Geen probleem! Wij brengen uw kind ook naar andere sportverenigingen in Park Zegersloot.

Een gewone BSO met extra aandacht voor gezondheid

Bij ons wordt echt niet alleen maar gesport. We knutselen, lezen, doen spelletjes, gaan op pad. Onze pedagogisch medewerkers bedenken samen met de kinderen steeds iets nieuws. We hebben wel veel aandacht voor gezondheid. Ons pedagogisch beleid is gebaseerd op sport, spel, natuur en gezonde voeding. Ons doel is dat kinderen enthousiast worden van bewegen en gezond eten. Maar ook van slimme spelletjes die goed zijn voor de ontwikkeling van het brein. Dammen, puzzels, opdrachtjes, quizjes, raadsels en schaken.

Kom gerust eens langs bij BSO sv ARC

Ons BSO-lokaal op sportvereniging ARC is knus ingericht met een speelhoek, een grote tafel om aan te knutselen en een bank om te relaxen. U bent na schooltijd van harte welkom met uw kind om eens te kijken hoe gezellig het bij ons is.

Voor wie is de BSO sv ARC?

Wij halen vooral kinderen op van scholen in de omgeving zoals basisschool Bonifacius. Zit uw kind op een andere school in Alphen aan den Rijn? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kaart laden...