KIDSclub De Leyens

bijzondere activiteiten voor kinderen vanaf 9 jaar
veel buitenactiviteiten
gezamenlijke vakantieactiviteiten met alle KIDSclubs

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

246101842

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Tijdens schoolvakanties zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Hitchcockstrook 24A
2726 VN Zoetermeer
De Leyens
079 331 35 18

Locatiemanager

Gerrie Voeten
06 - 30 41 43 39

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Voldoende computers met spelletjes, speciaal voor kinderen. Een echte biljarttafel met alles erop en eraan. Knutselmateriaal voor de doe-het-zelvers. En vooral veel grappige bordspelletjes. Bij KIDSclub De Leyens heeft uw kind alles voor een onbezorgde vrije tijd. Op zolder is zelfs een relaxruimte waar de kids boeken en stripboeken lezen. Of gezellig samen kunnen kletsen, chillen of gamen. Het is erg belangrijk dat kinderen hun eigen plek hebben. De KIDSClub is voor kinderen vanaf 9 jaar. Alle activiteiten zijn daar op gericht.

Uw kind geeft zelf aan wat hij of zij wil bij KIDSclub De Leyens

Dat noemen we kinderparticipatie. Onze pedagogisch medewerkers zijn er om dit in goede banen te leiden. Wij zetten kinderwensen om in acties en activiteiten. Zo houden we ook vergaderingen met de kinderen. En beschikken we over een kinderraad. Waar heeft uw kind meer inbreng dan bij ons? Samen komen we er wel uit.

Voetbal, volleybal en waterspelletjes …

Dat doen we buiten op het terrein van KIDSclub De Leyens. Daar bevindt zich een voetbalveld. Hier organiseren we vele buitenactiviteiten. Ook kunnen de kinderen gebruikmaken van het buitenspeelterrein rondom BSO Het Lijsternest. U vindt dus alle opvangvormen op hetzelfde terrein. Dat is niet alleen heel erg praktisch en veilig, het biedt ook veel mogelijkheden. Uniek! Daarnaast bezoeken we de plaatselijke groene wijktuin voor leerzame en leuke workshops.

… maar ook skaten, barbecueën en curlen op één terrein!

Tijdens de vakanties doen de kinderen van alle KIDSclubs uit Zoetermeer gezamenlijk zeer afwisselende activiteiten. Ook deze organiseren we in overleg met de kinderen. Wat dacht u van een trip naar Skateland? Je eigen worstjes braden op de barbecue? Of een partijtje curlen met zijn allen? Zelfs die rage is onderdeel van ons programma op de plaatselijke curlingbaan.
Neem gerust een kijkje. Proef de landelijke sfeer in de stad. En ervaar hoe uw kinderen spelen, ontdekken en daardoor groeien.

Kaart laden...