KIDSclub Dorp Driemanspolder

speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar
Gevestigd in korfbalvereniging de Meervogels.
kinderparticipatie; kinderen beslissen mee over de activiteiten

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

763459811

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag vanaf 7.15 uur.

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

De voorschoolse opvang vindt plaats op BSO de Paltelaan.

Adresgegevens locatie

dr j.w. Paltelaan 101
2712 PW Zoetermeer
Dorp
06 53 37 81 80

Locatiemanager

Stefan Verlaan
06 30 74 13 12

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Wat dacht u van een sportdag? Of een bezoekje aan het museum? Of lekker spetteren in het zwembad? Geen dag is hetzelfde bij KIDSclub Dorp – Driemanspolder. Uw kind kan zijn of haar hart ophalen in onze club. Genoeg te beleven. En voor ieder kind wat wils. Bovendien kiezen de kinderen zelf hoe ze hun vrije tijd doorbrengen. Daarbij letten wij op voldoende ontwikkeling en een afwisselend activiteitenaanbod. Mooi om te zien hoe de kinderen daarvan genieten. Dat levert voor ons het meeste plezier op. Het is haast jammer om weer naar huis te gaan …

Afwisseling houdt de sleur buiten de deur

Uw kind vindt afwisseling belangrijk. Daar spelen we dus graag op in. Zelfs tijdens schoolvakanties. Vakantie is luilekkerland bij KIDSclub Dorp – Driemanspolder. De kinderen kunnen echt vakantie vieren. Los in een speeltuin, paddenstoelen kijken in een donker bos of sportief bezig zijn. Een speurtocht tijdens een leerzame dag over geschiedenis of waterpolo les in het zwembad. Gezellig is het sowieso altijd. Ook met andere KIDSclubs organiseren we gezamenlijke activiteiten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Scholen in het hetzelfde gebouw: prettig vertrouwd

U kent vast De Vijverburgh en De Paulusschool. Beide scholen zitten vlak in de buurt van ons gebouw. Dat is heel vertrouwd voor uw kind. Hoe fijn is het als uw kind de omgeving herkent? De kinderen op de Kidsclub spelen samen met hun school / klasgenootjes. Dat geeft een prettig en veilig gevoel. Bij toestemming van ouders, kunnen kinderen ook hun hart ophalen in het skatepark, deze bevindt zich namelijk vlak naast ons terrein!

KIDSclub Dorp – Driemanspolder is gevestigd in de kantine van korfbalvereniging de Meervogels en is voor kinderen vanaf 9 jaar en ouder. Uw kind heeft zo de ruimte om te spelen, leren en ontdekken. Zijn we binnen uitgespeeld? Dan zoeken we nog meer ruimte op en halen we een frisse neus op het enorme buitenterrein. Allerlei interessante hoeken nodigen uw kind uit om nieuwe dingen te leren.

Kaart laden...