KIDSclub Dorp Driemanspolder

speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar
gevestigd in het Atrium, met de scholen
kinderparticipatie; kinderen beslissen mee over de activiteiten

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

271723701

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag tot en met vrijdag vanaf 7.15 uur.

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Dr. J.W. Paltelaan 1
2712 RN Zoetermeer
Dorp
06 53 37 81 80

Locatiemanager

Stefan Verlaan
06 30 74 13 12

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Wat dacht u van een sportdag? Of een bezoekje aan het museum? Of lekker klateren in het zwembad? Geen dag is hetzelfde bij KIDSclub Dorp – Driemanspolder. Uw kind kan zijn of haar hart ophalen in onze club. Genoeg te beleven. En voor ieder kind wat wils. Bovendien kiezen de kinderen zelf hoe ze hun vrije tijd doorbrengen. Daarbij letten wij op voldoende ontwikkeling en een afwisselend activiteitenaanbod. Mooi om te zien hoe de kinderen daarvan genieten. Dat levert voor ons het meeste plezier op. Het is haast jammer om weer naar huis te gaan …

Afwisseling houdt de sleur buiten de deur

Uw kind vindt afwisseling belangrijk. Daar spelen we dus graag op in. Zelfs tijdens schoolvakanties. Vakantie is luilekkerland bij KIDSclub Dorp – Driemanspolder. De kinderen kunnen echt vakantie vieren. Los in een speeltuin. Paddenstoelen kijken in een donker bos. Of een speurtocht tijdens een leerzame dag over geschiedenis. Gezellig is het sowieso altijd. Ook met andere KIDSclubs organiseren we gezamenlijke activiteiten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Scholen in het hetzelfde gebouw: prettig vertrouwd

U kent vast De Vijverburgh en De Paulusschool. Beide scholen zitten vlak naast ons gebouw. Dat is heel vertrouwd voor uw kind. Hoe fijn is het als uw kind de omgeving herkent? De kinderen op de BSO spelen samen met hun klasgenootjes. Dat geeft een prettig en veilig gevoel.

KIDSclub Dorp – Driemanspolder is gevestigd in het MAVO Zoetermeer en is voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Daar hebben wij enkele lokalen. Uw kind heeft zo de ruimte om te spelen, leren en ontdekken. Zijn we binnen uitgespeeld? Dan zoeken we nog meer ruimte op en halen een frisse neus op de schoolpleinen van De Vijverburgh en De Paulusschool. Eenmaal daar aangekomen, is het nog maar een kleine stap naar hun speellokaal. Allerlei interessante hoeken nodigen uw kind uit om nieuwe dingen te leren.

Kaart laden...