KIDSclub Fit & Fun Pocahontas

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

338531488

Openingstijden

maandag 15.15 uur - 18.30 uur
dinsdag 15.15 uur - 18.30 uur
donderdag 15.15 uur - 18.30 uur

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend en voegen wij samen met KIDSclub Noordhove.

Het Lange Land 14
2725KZ Zoetermeer

Locatiemanager

Yvonne Westerhoff
06 53 75 83 24

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

KIDSclub Fit & Fun Pocahontas: een plek waar van alles te ontdekken is!

Stel je eens voor: na schooltijd de hele middag lekker buitenspelen. Vissen. Hutten bouwen. Spoorzoekertje. Beestjes zoeken. Zwemmen. Varen. Dát is KIDSclub Fit & Fun Pocahontas.

Opvang in het gebouw van de waterscouting

Uw kind wordt opgevangen in het gebouw van scouting Pocahontas. Dat maakt het mogelijk om allerlei leuke activiteiten te organiseren. Er zijn twee ruimtes die omgetoverd kunnen worden tot één grote ruimte. We hebben een ruime keuken die we gebruiken om gezellig samen gezonde tussendoortjes voor te bereiden.

Op, rond en in het water

Sport, spel en de natuur staan bij ons centraal. Omdat we aan het Noord-Aa zitten, vinden veel activiteiten plaats op en rondom het water. Het is dus van belang dat uw kind in het bezit is van minstens twee zwemdiploma’s.

Zelfstandigheid

We geven veel zelfstandigheid aan de kinderen. Daarom zijn we er voor kinderen vanaf 9 jaar. KIDSclub Fit & Fun Pocahontas is onderdeel van BSO Het Kwakernest. En we werken samen met KIDSclub Noordhove en KIDSclub De Leyens. De kinderen worden met de fiets opgehaald bij de scholen. Daarna fietsen we gezamenlijk naar de KIDSclub.

Kaart laden...