KIDSclub Fit & Fun Rokkeveen

enorm veel buitenruimte: 4 voetbalvelden en een park
actieve locatie met veel sportieve activiteiten
een gevarieerd sport en spel aanbod, met af en toe knutsel- en kookactiviteiten

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

289733571

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag gesloten *
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

* De kinderen worden opgevangen bij BSO De Edelsteen (Topaas). Zij zijn geopend tot 18.30 uur.

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Scheglaan 11
2718 KZ Zoetermeer
Rokkeveen
06 13 88 60 98

Locatiemanager

Erna Maassen
06 12 50 28 14

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Uw kind is er zo eentje die niet stil kan zitten. Een kind dat het liefst de hele dag rondrent. En wild wordt van een potje voetbal of tafeltennis. Bedenkt u zich eens hoeveel tijd het scheelt als u na uw werk uw kind niet meer naar sportclubs hoeft te brengen. Bij KIDSclub Fit & Fun zorgen we ervoor dat uw kind na school sportief bezig kan zijn.

Opvang in de voetbalkantine van FC Zoetermeer

KIDSClub Fit & Fun Rokkeveen is gevestigd op het terrein van FC Zoetermeer. Een sportieve plek dus! De voetbalkantine van de club is erg sfeervol ingericht. Er is een voetbalspel en een tafeltennistafel. Er zijn computers, gezelschapsspellen en loungekussens om lekker op te chillen. En we hebben een grote keuken die we gebruiken om gezonde tussendoortjes te bereiden. Buiten zijn er picknicktafels waar we in de zomer heerlijk kunnen zitten. En natuurlijk zijn er voetbalvelden en een groot park met een waterplas voor onze buitenactiviteiten.

Uw kind ontwikkelt bij KIDSclub Fit & Fun lichaam én geest

Sport, spel, natuur en goede voeding staat bij ons op nummer één. Maar we hebben ook aandacht voor de ontwikkeling van het brein van uw kind. Daarom nemen we tijd voor puzzels, dammen, opdrachten, quizjes, raadsels en schaken.

De kinderen hebben een stem in de kinderraad

Alle kinderen kiezen per locatie een vertegenwoordiger. Eens per twee maanden komen alle vertegenwoordigers bij elkaar in de kinderraad. Zij bespreken onder leiding van een coördinator de ideeën uit de ideeënbussen. Op deze manier kunnen dingen op de locatie veranderen maar ook in het vakantieprogramma of het voedingsbeleid.

Wij halen de kinderen op

Dit doen we bij basisschool Het Palet, De Saffier, Passe Partout en IKC De Edelsteen. De kinderen komen zelfstandig naar de KIDSclub of fietsen achter ons aan. Zit uw kind niet op één van de scholen die hierboven staan? Uw kind is welkom als hij of zij zelfstandig naar de KIDSclub kan komen.

Kaart laden...