KIDSclub Noordhove

in en dichtbij de drie basisscholen in Noordhove
supergave vakantieactiviteiten
speciaal voor de oudere kinderen

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

210756469

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag gesloten
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag tot en met vrijdag vanaf 7.15 uur.

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Lijnbaan 319
2728 AG Zoetermeer
Noordhove
06 30 41 41 00

Locatiemanager

Yvonne Westerhoff
06 53 75 83 24

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

“Zelf doen!”, is een uitspraak die uw kind jaren geleden al riep. Ondertussen is het tijd om echt dingen zelf te gaan doen. KIDSclub Noordhove biedt uw zoon of dochter de mogelijkheid om dingen zelf te doen. Maar dan wel in een veilige omgeving, met gekwalificeerde pedagogisch medewerkers en alles in overleg met u.

KIDSclub Noordhove vangt kinderen op vanaf groep 5

Wij zijn er voor alle kinderen van de wijk Noordhove, die zelfstandig van de basisschool naar de KIDSclub kunnen komen. U vindt de KIDSlub in de aula van basisschool de Baanbreker. De aula biedt veel mogelijkheden. Er is een podium waar uw kind toneel kan spelen of kan dansen. Daarnaast koken en bakken we regelmatig. We organiseren ook creatieve activiteiten. Van sieraden maken tot schilderen en van maquettes bouwen tot borduren. Kinderen mogen zelf aangeven wat zij leuk vinden.

Bij ons hebben de kinderen de ruimte

Uw kind kan heerlijk buitenspelen op het schoolplein van de basisschool. Wij merken dat kinderen op deze leeftijd vaak behoefte hebben aan wat meer ruimte. In overleg met u geven wij uw kind deze ruimte. Uw kind kan dan bijvoorbeeld met een klein groepje naar een speelveldje in de buurt. Of een boodschap doen in het winkelcentrum om de hoek.

We vangen kinderen op van drie basisscholen in de buurt

We werken samen met basisscholen De Baanbreker, de Buut en Noordeinde. Uw kind leert op deze manier veel verschillende kinderen kennen. Dat is alvast een mooie voorbereiding op de middelbare school.

Bij KIDSclub Noordhove zijn schoolvakanties een feest

Tijdens de schoolvakanties ondernemen de kinderen van alle KIDSclubs uit Zoetermeer gezamenlijk afwisselende activiteiten. De kinderen bedenken zelf wat ze willen gaan doen in de vakantie. Op basis van hun ideeën stellen we het vakantieprogramma samen. Tijdens de schoolvakanties werken we samen met KIDSclub De Leyens.

Kaart laden...