KIDSclub Koekoeksnest

uniek concept voor kinderen vanaf 9 jaar
veel sport en spel
mooir ruimte met veel mogelijkheden voor activiteiten

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

213631866

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Zanzibarplein 22
2721 GE Zoetermeer
Oosterheem
079 347 94 99

Locatiemanager

06 13 24 70 73

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Uw kind als voorzitter in de kinderraad? Dat kan bij KIDSclub Koekoeksnest . Want de kinderen hebben inspraak in de activiteiten. Lekker zelf kiezen en beslissen: daar leren ze natuurlijk heel veel van. Zelfs van overleggen en discussiëren. In de kinderraad zijn het net kleine volwassenen. We bepalen alles samen. Dat moet u eigenlijk eens van dichtbij meemaken.

Uniek concept voor uw kind: sport, uitdaging en spel

Zoekt u buitenschoolse opvang voor uw kind dat ouder is dan 9 jaar? Kom dan eens kijken bij KIDSclub Koekoeksnest . U zult versteld staan van ons moderne pand. Hier is ook de sporthal Oosterpoort gevestigd. Daardoor kunnen we echt alle kanten op met sport en spel. En het is lekker warm in de winterperiode. Het sporten kan zo het hele jaar doorgaan. Is uw kind nog geen 9 jaar. Dan is uw kind van harte welkom bij BSO Het Koekoeksnest.

Willen we toch iets anders leuks doen? Dan zoeken we de samenwerking met een school voor nieuwe activiteiten. De Florence Nightingale is bijvoorbeeld zo’n school waar onze pedagogisch medewerkers verschillende activiteiten aanbieden. Mooie wisselwerking! Op hun buitenterreinen kunnen de kinderen hun energie kwijt: fietsen, voetballen of hockeyen. Ze ravotten op de sportvelden. Of ze doen een wedstrijdje op de schommels van hun speeltuinen.

Zelfs tijdens vakanties bieden wij brede activiteiten aan. Dan komt uw kind thuis met spannende springverhalen over uitjes naar Jump XL. Of anekdotes over speurtochten in het Westerpark.

KIDSclub Koekoeksnest lijkt wel een theater

De zaal biedt meerdere uitdagende mogelijkheden. Van een potje tafeltennissen tot creatieve uitspattingen of technische snufjes. Het kan allemaal in de computer-, crea- of techniekhoek. Na de uitdaging rust uw kind lekker uit in de kussens van de loungehoek. Veel te kiezen en te doen dus. Op die manier vergroten we de zelfstandigheid van de kinderen. Onder begeleiding natuurlijk. Maar uw kind heeft altijd inspraak. Zelfstandig buitenspelen staat op nummer 1.

Kaart laden...