KIDSclub Rokkeveen

activiteiten volledig gericht op kinderen vanaf 9 jaar
kinderen denken mee over het dagprogramma
verrassende vakantieactiviteiten

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

100645276

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag gesloten *
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag gesloten **

* De kinderen worden opgevangen bij BSO De Edelsteen (Topaas). Zij zijn geopend tot 18.30 uur.

** Kinderen van KIDSclub Rokkeveen worden op vrijdagen opgevangen op KIDSclub Fit & Fun Rokkeveen. Zij zijn geopend tot 18.30 uur.

Tijdens schoolvakanties zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Beitspad 2
2718 BJ Zoetermeer
Rokkeveen
079 361 23 58

Locatiemanager

Erna Maassen
06 12 50 28 14

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

“Hè hè, even klaar met school. Nu een balletje trappen met mijn vrienden bij de KIDSclub. Oh ja, en mijn huiswerk maken. Eerst even iets drinken, hoor. Wie zou er vandaag allemaal zijn? Ik heb er zin in.”

Speciaal voor oudere kinderen is er KIDSclub Rokkeveen

Zit uw kind in de bovenbouw van basisschool Het Palet, De Saffier of Passe Partout? Dan is het superleuk om bij ons te komen spelen na school. KIDSclub Rokkeveen ligt tegenover Het Palet, dus dat is makkelijk. Bij ons is er heel veel te doen voor oudere kinderen: een tafeltennistafel, computers, gezelschapsspellen en een loungehoek.

De KIDSclub ligt middenin het park, dus er is ruimte genoeg. Een speeltuin, een groot voetbalveld … Bij ons spelen de kinderen zelfstandig buiten. Zo bereiden we ze stap-voor-stap voor op de middelbare school.

Wat gaan we doen vandaag?

De kinderen mogen het zeggen. Want wie weet nou beter hoe je een toffe middag kunt hebben dan … juist! Het ene kind wil graag tafeltennissen in onze afgesloten speeltuin. De ander wil liever een rondje fietsen door de buurt. En weer een ander stelt voor om in de vakantie naar Skateland te gaan met elkaar.

Welke ideeën heeft uw kind?

We horen ze graag. De KIDSclubs van Kern Kinderopvang werken namelijk met een kinderraad. Vanuit iedere groep wordt er een vertegenwoordiger gekozen. Die bespreekt in de kinderraad alle wensen. En daar komen de mooiste plannen uit. Over activiteiten die we gaan doen, maar ook over andere dingen, zoals het voedingsbeleid.

De KIDSclub is na school en in de vakanties open

Wilt u ook gebruikmaken van voorschoolse opvang? Dat kan bij BSO Het Palet op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdagmiddag zijn we bij bij BSO De Edelsteen. Wilt u eens komen kijken hoe gezellig het bij ons is? Bel gerust voor een afspraak. We geven u graag een tour.

Kaart laden...