KIDSclub Seghwaert

kinderparticipatie staat voorop
uitdagend activiteitenaanbod voor kinderen ouder dan 9
veel sport- en spelmogelijkheden in de buurt

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

440855925

Openingstijden

maandag na schooltijd - 18.30 uur
dinsdag na schooltijd - 18.30 uur
woensdag na schooltijd - 18.30 uur
donderdag na schooltijd - 18.30 uur
vrijdag na schooltijd - 18.30 uur

Op woensdag vindt de opvang plaats op Het Zwanennest (Gaardedreef). Tijdens schoolvakanties en schoolsluitingsdagen zijn wij van 07.15 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Velddreef 324
2727 CV Zoetermeer
Seghwaert
06 - 22 23 58 66

Locatiemanager

Natasja de Goede - Louwe
06 23 82 98 40

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Klaar voor de start … af! De laatste etappe van de basisschool is begonnen. Als uw kind in de bovenbouw van de basisschool zit, wil hij of zij weleens iets anders. Na school gamen, tafelvoetballen, koken. Een balletje trappen met leeftijdsgenoten. Even chillen. Kletsen over wat hem of haar bezighoudt. Nu uw kind steeds zelfstandiger wordt, is het belangrijk dat de naschoolse opvang daarin begeleidt. Juist daarvoor zijn wij er: KIDSclub Seghwaert.

Lekker vrij zijn op de KIDSclub

Als de school uit is, geniet uw kind van zijn of haar vrije tijd. Dansen, een boek lezen, tekenen. Bij ons bepalen de kinderen zelf wat ze graag willen doen. In en om het gebouw is een hoop te beleven. Ook gaan we graag verbindingen aan met organisaties in de wijk. Zo gaan we graag naar perenboomgaard het Hof van Seghwaert. We helpen er ieder jaar met kleine klussen tijdens NLdoet en de perenpluk.

In de vakanties naar KIDSclub Seghwaert

Een hele dag in de vakantie naar de KIDSclub? Supertof, want dan kunnen we iets speciaals doen. Wat is er leuker dan voetballen op een echte voetbalclub, koken in een grote keuken, hout bewerken of aan een auto sleutelen? We ondernemen veel activiteiten in de regio, dus kunnen we gewoon op de fiets. Ons vakantieprogramma organiseren we samen met de andere KIDSclubs in Zoetermeer.

Is uw kind 9 jaar? Dan mag het naar KIDSclub Seghwaert

Onze KIDSclub is speciaal voor de oudere kinderen van de basisschool. Om hen een eigen plek te bieden. Alle kinderen die naar school gaan in de wijk Seghwaert zijn welkom bij ons. Het leuke is: alle kinderen komen zelf, eventueel op de fiets, naar onze locatie. Zo leren ze zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, al voordat ze naar de middelbare school gaan.

Heeft u onze locatie al gezien?

Wij zijn gehuisvest in een schoolgebouw aan de Velddreef 322. Wij hebben daar twee eigen lokalen en gebruiken ook de multifunctionele gang van het gebouw. Op het schoolplein kan heerlijk worden gevoetbald, maar ook in de buurt zijn diverse speelmogelijkheden.

Kom gerust een kijkje nemen bij onze KIDSclub! Belt u even om een afspraak te maken?

Kaart laden...