Kinderdagverblijf IKC De Piramide

samenwerking met IKC De Piramide
twee babygroepen 0-2 jaar, twee peutergroepen 2-4 jaar
mooie buitenruimte voor alle leeftijden

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

208051600

Openingstijden

maandag 07.00 - 18.30 uur
dinsdag 07.00 - 18.30 uur
woensdag 07.00 - 18.30 uur
donderdag 07.00 - 18.30 uur
vrijdag 07.00 - 18.30 uur

 

Adresgegevens locatie

Fivelingo 84 - 86
2716 BG Zoetermeer
Meerzicht
06 22 87 26 64

Locatiemanager

06 12 29 24 06

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

13 jaar lang dezelfde route naar kinderdagverblijf of school. 13 jaar lang dezelfde gezichten om uw kind heen. 13 jaar lang dezelfde keuken waar gekookt en gegeten wordt. Het klinkt misschien saai. Maar stelt u zich eens voor dat uw kind zich in een vertrouwde omgeving kan ontwikkelen. De zorg voor uw kind uit handen geven, kan best spannend zijn. Die zorg overlaten aan een opvanglocatie die u door en door kent, neemt die spanning voor een groot deel weg. Welkom bij kinderdagverblijf De Piramide!

Van klimmen en klauteren …

Wij vinden dat peuters vooral heerlijk moeten kunnen spelen. Is het lekker weer? Dan spelen we in de mooie tuin van het kinderdagverblijf. De kinderen van het speelhuis lopen hier ook rond. In de tuin wordt uw kind uitgedaagd te klimmen en te klauteren. Ze zijn lekker in beweging! We maken ook regelmatig uitstapjes naar de kinderboerderij, de speeltuin of het peutertheater.

… tot koekjes bakken

Gelukkig is er binnen ook genoeg te beleven. We zingen samen, knutselen en lezen voor. Er is een poppenhoek, eethoek en bouwhoek. In de hal van kinderdagverblijf de Piramide doen we kringspelletjes of gym. Zo stimuleren we de grove motoriek van uw kind. En dan is er ook nog een keuken. Als we zin hebben, bakken we koekjes met de peuters. Om ze daarna gezellig samen op te eten!

Uw kind ontwikkelt zich optimaal bij kinderdagverblijf De Piramide

Wij zorgen er namelijk voor dat de overgang naar de basisschool gemakkelijk gaat. Uw kind kent het gebouw en de leraren al. Daarnaast werken wij met dezelfde methodes als de basisschool. Wij werken met dezelfde thema’s als de school. Heeft uw kind broertjes of zusjes die al naar de basisschool in IKC De Piramide gaan? Dan zijn ze allemaal bezig met hetzelfde thema. Dus iedereen kan ’s avonds aan tafel meepraten.

Uw kind komt helemaal tot zijn of haar recht binnen IKC De Piramide

De intern begeleiders van de basisschool monitoren uw kind al als hij of zij naar het kinderdagverblijf gaat. Hierdoor kunnen zij een goede groepsindeling maken op de basisschool. We doen er alles aan om uw kind helemaal zichzelf te laten zijn en zich bij ons thuis te voelen. Ook op buitenschoolse opvang De Piramide waar uw kind naar schooltijd naartoe kan.

Kaart laden...