Kinderdagverblijf Het Eendennest

kleinschalige locatie
eigen moestuin
centraal gelegen in Zoetermeer

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

120861458

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur

 

Adresgegevens locatie

Trompstraat 7
2712 JW Zoetermeer
Dorp
079 316 78 34

Locatiemanager

Stefan Verlaan
06 30 74 13 12

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Zebra’s, olifanten en giraffen? In kinderdagverblijf Het Eendennest is het net of uw kind middenin de natuur is beland. Dat begint al bij de groepsnamen. En dat gaat verder bij de grote buitenspeelplaatsen. Met als klap op de vuurpijl: een prachtige vlindertuin. Uw kind speelt, ontdekt en groeit bij kinderdagverblijf Het Eendennest. U bent welkom voor een rondleiding, lekker centraal in Zoetermeer.

Ruimte om te bewegen en te planten …

Zowel de babygroepen, verticale groep als de peutergroepen beschikken over een grote gang. De kinderen gebruiken deze ruimte als ontmoetingsplek. Ook kiezen ze hier hun spelmateriaal. Is uw kind binnen uitgespeeld? Of wil uw kroost even een frisse neus halen? Dan bezoeken we al gauw de unieke vlindertuin. Daar ontdekt uw kind naar hartenlust flora, fauna en kleuren.

Onze tuintjes bieden nog meer uitdaging. Zo oogsten de kinderen daar zelf groente en planten ze hun eigen bloemen. Lekker met de handjes in de klei. Wroeten, ploeteren en graven. Kinderdagverblijf Het Eendennest stimuleert hiermee de beleving van de natuur en de seizoenen. Reken maar dat u straks geen onkruid meer in uw tuin aantreft!

… en ruimte om je voor te bereiden!

De basisschool is spannend. Het grote onbekende. Daar ontmoet je straks veel nieuwe kinderen en leerkrachten. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bereiden we uw kind spelenderwijs voor op het basisonderwijs. Met bepaalde activiteiten helpen we uw kind verder in de ontwikkeling. We maken bijvoorbeeld uitstapjes naar de kleuterklassen van basisschool De Vijverburgh. Of we gaan gezellig op visite bij de buitenschoolse opvang locatie Paltelaan of Trompstraat. Alles om alvast even te wennen.

Mooi om te zien hoe gastvrij ze uw kind overal ontvangen. Groot en klein door elkaar. Uw kind neemt zo alvast een kijkje in een mogelijke toekomstige groep. U merkt: bij Het Eendennest werken we aan de toekomst. Op een leuke locatie die veilig en vertrouwd aanvoelt.

Kaart laden...