Kinderdagverblijf Het Kiwinest

activiteiten gebaseerd op thema's
aparte programma's voor de 3-plus kinderen
goede contacten met basisscholen De Saffier en Het Palet

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

996426784

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur

Tijdens schoolvakanties zijn wij van 07.30 tot 18.30 uur geopend.

Adresgegevens locatie

Electrablauw 5
2718 JT Zoetermeer
Rokkeveen
079 361 14 30

Locatiemanager

Erna Maassen
06 12 50 28 14

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Laatst bekeken de kinderen een boek over planeten. “Dat lijkt wel een voetbal met een ring erom”, zei een collega tegen de kinderen om haar heen. “Nee hoor, dat is Saturnus”, mompelde één van de peutertjes. Toen schoten we wel even in de lach. Sommige kleintjes kunnen ons enorm verbazen.

We werken met thema’s voor de ontwikkeling van kinderen

Bij kinderdagverblijf Het Kiwinest werken we met thema’s waaraan we alle spelletjes en knutselwerken ophangen. De maand van de ruimte was echt een succes. Zelf een raket maken van een lege fles. Van planeet naar planeet springen. Enig vonden ze het. Zo hebben we steeds een ander thema: de lente, het verkeer, kunst. Op deze manier stimuleren we de ontwikkeling van kinderen.

Kom gerust eens langs bij kinderdagverblijf Het Kiwinest

We geven u graag een rondleiding langs alle verschillende speelhoeken. Wist u dat we zelfs een kinderkeuken hebben waar we kunnen koken? Dagelijks spelen we buiten in onze veilige, zonnige en overzichtelijke tuin. Ook de hele kleintjes gaan mee om te genieten in hun eigen babytuin. De grotere kinderen spelen in de zandbak, fietsen rond op het pleintje of sjouwen met water voor de plantjes in onze moestuin.

Voor iedere leeftijdsgroep een eigen aanbod

We werken met een verticale groep. Kinderen van 0 tot 4 jaar spelen allemaal met elkaar. Maar de activiteiten zijn natuurlijk wel precies aangepast op wat een kind kan en leuk vindt. Voor de baby’s zorgen we voor een rustige en veilige omgeving. Vanuit hun veilige box of wippertje kunnen ze lekker om zich heen kijken naar wat de peuters allemaal aan het doen zijn. Op dinsdag en donderdag gaan we met de 3-plussers apart aan de slag. Met hen doen we bijvoorbeeld een boodschap in de winkel. Naar een speeltuintje in de buurt. En af en toe gezellig op visite bij  basisschool Het Palet en basisschool De Saffier waar wij met ons kinderdagverblijf in zitten. Zo kan uw kind alvast een beetje wennen aan de overstap naar de grote school.

Kaart laden...