Kinderdagverblijf Het Kwakernest

kleinschalige locatie
aandacht voor taalontwikkeling via Piramidemethode
huiselijke en prettige sfeer

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

954949742

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur

 

Adresgegevens locatie

Bunzingweide 2
2727 GM Zoetermeer
Seghwaert
079 331 79 74

Locatiemanager

Natasja de Goede - Louwe
06 23 82 98 40

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

De stabiliteit van een kinderopvang en het knusse van een gastouderopvang

Dat is wat kinderdagverblijf Het Kwakernest biedt voor u en uw kind. Uw kindje zal zich dan ook meteen thuisvoelen bij ons. Onze lokalen zijn ingericht alsof u zo uw huiskamer instapt. Het enige verschil zijn de speelhoeken. Zo is er een autohoek, een huishoek, een leeshoek en een bouwhoek.

Een fijne plek voor baby’s en peuters

Voor de baby’s is er een afsluitbaar speelterrein waar zij heerlijk kunnen bewegen. Dat bewegen doen we elke dag, binnen of buiten. We lezen ook elke dag voor. Daarnaast maken de peuters regelmatig uitstapjes. We gaan dan bijvoorbeeld naar de bibliotheek, de schapenweide, het stadstheater en de kinderboerderij.

Een plek waar uw kind zich kan ontwikkelen

Binnen kinderdagverblijf Het Kwakernest proberen we de kinderen net een stapje verder te helpen. Dit doen we door de zelfstandigheid van de kinderen te vergroten. We laten de kinderen vooral eerst zelf proberen. Hierbij kunt u denken aan zelf de jas aan doen, de boterham zelf smeren met boter. En lukt het een keertje niet? Dan is er altijd een pedagogisch medewerker in de buurt om te helpen. We stimuleren de taalontwikkeling van uw kind door met de thema’s vanuit de Piramidemethode te werken. Uw kind leert daarmee snel de begrippen rondom een thema. Bent u benieuwd naar het thema van het moment? Stap onze locatie binnen en het is u meteen duidelijk!

Wij zorgen voor een goede overdracht naar de basisschool

Is uw kind bijna 4 jaar? Dan vult een van onze pedagogisch medewerkers een overdrachtsformulier in. Deze kunt u bij de basisschool van uw kind inleveren. Zo heeft de nieuwe juf of meester meteen een goed beeld van uw kind. Gaat uw kind naar school in de wijk Noordhove? Dan is hij of zij welkom op BSO Het Kwakernest (Duikerpad) of BSO Het Kwakernest (Lijnbaan).

Kaart laden...