Kinderdagverblijf Het Lijsternest

eigen moestuin
grote buitenruimte met natuurtuin
locatie in monumentale boerderij

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

173003667

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur

 

Adresgegevens locatie

Hitchcockstrook 24
2726 VN Zoetermeer
De Leyens
079 341 76 76

Locatiemanager

Gerrie Voeten
06 - 30 41 43 39

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Groente en fruit uit eigen tuin

Welke peuter kan zeggen dat hij of zij ’s middags een beschuitje met aardbeien uit eigen tuin heeft gegeten? Of de kippen heeft gevoerd? Of zelf drie appels heeft geplukt? Dat kunnen de peuters van kinderdagverblijf Het Lijsternest. Wij hebben namelijk ons eigen tuintje in de wijktuin van De Leyens. In die tuin groeien verschillende groenten. Bij ons leert uw kind dat groenten op het land groeien en niet in de supermarkt. Daarnaast heeft de wijktuin een grote buitenruimte. Is het lekker weer? Dan lunchen we daar.

Uw kind speelt bij kinderdagverblijf Het Lijsternest vaak buiten

Rond ons kinderdagverblijf is een natuurtuin. Deze hebben we speciaal ingericht voor de kinderen. De peuters spelen hier elke dag buiten. In de natuurtuin ontdekken zij wat de natuur allemaal te bieden heeft, ze spelen met zand en kunnen naar hartenlust rennen en fietsen. De baby’s nemen we ook zo veel mogelijk mee naar buiten.

Binnen is er ook genoeg te beleven

In onze monumentale boerderij zijn er vier groepsruimtes. Deze ruimtes hebben wij ingericht op de doelgroep. Er zijn verschillende speelhoeken. Onze peuters kunnen terecht in de poppenhoek, autohoek of bouwhoek. De baby’s spelen op matten waar zij genoeg ontwikkelmateriaal vinden. Op kinderdagverblijf Het Lijsternest werken we met thema’s. Een thema duurt vier weken. Het leuke van deze thema’s is dat uw kind spelenderwijs elke maand nieuwe woorden en begrippen rondom het thema leert.

We zorgen voor een veilige overstap naar de basisschool en BSO

Op onze locatie vindt u ook de BSO, de KIDSclub, het speelhuis en het speeltaalhuis. Deze hebben allemaal hun eigen ingang. Gaat uw kind naar de BSO als hij of zij 4 jaar wordt? Dan is de overgang niet zo groot. Uw kind is dan al bekend met het terrein. Is uw kind 3 jaar oud? Dan gaan we regelmatig op visite bij basisschool ’t Plankier. Zo kan uw kind alvast kijken hoe het er op de basisschool aan toegaat.

Kaart laden...