Kinderdagverblijf Het Meeuwennest

speciale babygroep en 3+groep
spelen in de binnen zandbak
fijne buitenruimte

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

102208049

Openingstijden

maandag 07.15 - 18.30 uur
dinsdag 07.15 - 18.30 uur
woensdag 07.15 - 18.30 uur
donderdag 07.15 - 18.30 uur
vrijdag 07.15 - 18.30 uur

 

Hodenpijlstraat 16
2729 EA Zoetermeer
Oosterheem
079 343 82 20

Locatiemanager

Anouschka Francisco
06 53 75 82 74

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Uw kind kan bij kinderdagverblijf Het Meeuwennest elke dag in de zandbak spelen

Bij ons staat de zandbak namelijk binnen in de centrale speelhal van ons pand. In die hal organiseren we dagelijks activiteiten voor de peuters. In de verschillende groepen vermaken zij zich in de bouwhoek, poppenhoek of verkleedhoek. En de kleintjes? Die kruipen veilig rond in de grote grondbox. Of gaan mee op ontdekkingstocht in de groep of lekker naar buiten.

Uw kind weet bij ons waar hij of zij aan toe is

Onze ervaring is dat kinderen continuïteit fijn vinden. In onze verticale groepen zien zij vier jaar lang dezelfde gezichten. Dat zijn de pedagogisch medewerkers én de kinderen om hen heen.

Uw kind ontvangt bij ons veel extra’s

Vindt uw kind het fijn om even alleen te zijn? Dan kan hij of zij zich lekker terugtrekken in de grondbox of op de bank. Ook komt er elke zes tot acht weken een kapper op Het Meeuwennest. Een leven met jonge kinderen kan best druk zijn. Komt u niet toe aan een kappersbezoek met uw kind? Of gaat u liever wat anders doen tijdens uw vrije uurtjes? Maak dan een afspraak bij onze kapper.

Elke maand bieden wij uw kind activiteiten aan rondom een ander thema

We laten de activiteiten en het thema aansluiten op de wensen, behoeften en ontwikkelingsfase van uw kind. Afgelopen jaar kwamen bijvoorbeeld de thema’s kleuren, gezond eten, je lichaam en de zomer voorbij op kinderdagverblijf Het Meeuwennest.

We zorgen voor een goede overgang naar de basisschool

U ontvangt van een van onze pedagogisch medewerkers een overdrachtsformulier. Dit formulier bespreken we met u. De basisschool van uw kind ontvangt ook een exemplaar. We gaan af en toe gezellig op bezoek bij basisschool de Trinoom, De Oosterwijzer en De Prins Florisschool. Als uw kind eenmaal op de basisschool zit, kan hij of zij naar BSO & KIDSclub Het Meeuwennest. Een vertrouwde omgeving voor uw kind!

Kaart laden...