Kinderdagverblijf Het Meeuwennest

speciale babygroep en 3+groep
spelen in de binnen zandbak
fijne buitenruimte

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies

LRK-nummer

102208049

Openingstijden

maandag 07.15 - 18.30 uur
dinsdag 07.15 - 18.30 uur
woensdag 07.15 - 18.30 uur
donderdag 07.15 - 18.30 uur
vrijdag 07.15 - 18.30 uur

 

Adresgegevens locatie

Hodenpijlstraat 16
2729 EA Zoetermeer
Oosterheem

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Leren van leeftijdgenootjes en oudere kinderen

Kinderdagverblijf Het Meeuwennest is de plek in de buurt om uw kind optimaal te laten ontwikkelen. Natuurlijk leert uw kind heel veel van u, maar het kan ook veel leren van andere kinderen. Op Het Meeuwennest speelt uw kind met andere kinderen. Als het heel klein is (0-18 maanden) kruipt het lekker met andere baby’s rond op onze babygroep. Daarna gaat het naar de volgende groep om te spelen en te ontdekken. Dit is de peutergroep met de oudere kinderen (tot 4 jaar).

Uw kind kan bij kinderdagverblijf Het Meeuwennest elke dag in de zandbak spelen

Bij ons staat de zandbak namelijk binnen in de centrale speelhal van ons pand. In die hal organiseren we dagelijks activiteiten voor de kinderen. In de verschillende groepen vermaken zij zich in de bouwhoek, poppenhoek of verkleedhoek. En de kleintjes? Die kruipen veilig op de eigen groep. Of gaan mee op ontdekkingstocht in de groep of lekker naar buiten.

Uw kind weet bij ons waar hij of zij aan toe is

Onze ervaring is dat kinderen continuïteit fijn vinden. In onze verticale groepen zien zij vier jaar lang dezelfde gezichten. Dat zijn de pedagogisch medewerkers én de kinderen om hen heen.

Uw kind ontvangt bij ons veel extra’s

Vindt uw kind het fijn om even alleen te zijn? Dan kan hij of zij zich lekker terugtrekken in de eigen groep of op de bank. Samen spelen doen we ook in de centrale speelhal. Hier doen we diverse activiteiten, zoals bouwen, timmeren, met de poppen spelen, koken, en nog veel meer. Even rustig ontspannen, dat kan in de lees- en luisterhoek.

Elke maand bieden wij uw kind activiteiten aan rondom een ander thema

We laten de activiteiten en het thema aansluiten op de wensen, behoeften en ontwikkelingsfase van uw kind. Afgelopen jaar kwamen bijvoorbeeld de thema’s kleuren, gezond eten, je lichaam en de zomer voorbij op kinderdagverblijf Het Meeuwennest.

We zorgen voor een goede overgang naar de basisschool

U ontvangt van een van onze pedagogisch medewerkers een overdrachtsformulier. Dit formulier bespreken we met u. De basisschool van uw kind ontvangt ook een exemplaar. We gaan af en toe gezellig op bezoek bij basisschool de Trinoom, De Oosterwijzer en De Prins Florisschool. Als uw kind eenmaal op de basisschool zit, kan hij of zij naar BSO & KIDSclub Het Meeuwennest. Een vertrouwde omgeving voor uw kind!

Kaart laden...