Kinderdagverblijf KC De Entree

ontdekken op het speel- en leerplein
spelenderwijs opgroeien
de huiskamer is onze basisruimte

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

287816783

Openingstijden

maandag 07.00 - 18.30 uur
dinsdag 07.00 - 18.30 uur
woensdag 07.00 - 18.30 uur
donderdag 07.00 - 18.30 uur
vrijdag 07.00 - 18.30 uur

In de vakanties zijn wij alle werkdagen geopend van 7.00 tot 18.30 uur.

Adresgegevens locatie

Overwater 1
2715 BT Zoetermeer
Meerzicht
079 321 32 93

Locatiemanager

Annie Koch
06 - 20 49 16 29

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Het kinderdagverblijf is er voor kinderen vanaf 6 weken tot het moment dat ze naar het de basisschool gaan. Of ze nu 14 weken oud zijn, of bijna 4. Met veel aandacht zorgen wij voor uw kind en stimuleren de ontwikkeling op sociaal-emotioneel, cognitief en motorisch vlak. Een baby die door muziek en liedjes klanken ontdekt, een peuter die buiten de natuur ervaart en een kleuter die onder begeleiding zijn eigen keuzes leert maken. Spelenderwijs opgroeien is leuk. En nog leuker is het als uw kind zelf ervaart iets nieuws te kunnen. Wij volgen de ontwikkeling van uw kind en gaan hier graag met u over in gesprek.

Iedere dag is anders

Werken met verschillende thema’s, ruime keus in speelgoed, activiteiten voor elke leeftijd en samenspel met leeftijdsgenootjes. Iedere dag is anders bij kinderdagverblijf KC De Entree. Dagelijks spelen we buiten in onze veilige, overzichtelijke ontdektuin. Ook de baby’s gaan dan mee. De grotere kinderen spelen in de zandbak, fietsen, sjouwen, enzovoorts. Af en toe maken we een uitstapje naar de speeltuin.  De verwondering op die blije gezichtjes … zo bijzonder om te zien!

Zomaar een dag op KC De Entree

Alle kinderen starten altijd vanuit de basisruimte die we de huiskamer noemen. De baby’s blijven in deze rustige omgeving waar de vaste pedagogisch medewerkers hun emotionele veiligheid biedt zodat ze zich vrij kunnen bewegen terwijl de peuters uitwaaieren naar het speelplein of leerplein. Daar kunnen de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen ontdekken passend bij hun ontwikkelingsfase. Op het speel- en leerplein zijn verschillende hoeken ingericht voor samenspel zoals een huishoek, een bouw- en autohoek, maar ook een creatieve en cognitieve hoek waar de kinderen bijvoorbeeld kunnen knutselen en puzzelen.

KC De Entree

De Entree is een gloednieuw Kindcentrum gelegen in de groene wijk Meerzicht, aan de rand van de toekomstige, levendige stadswijk De Entree. In ons Kindcentrum vindt u onderwijs en kinderopvang onder één dak. Klik hier voor meer informatie over het kindcentrum.

Kaart laden...