Peuteropvang De Rietkraag

centraal gelegen in de Snijdelwijk
aandacht voor taal- en spraakontwikkeling Piramidemethode
dagelijks buiten spelen en bewegen

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

187892684

Openingstijden

maandag 08.30 - 12.00 uur
dinsdag 08.30 - 12.00 uur
woensdag 08.30 - 12.00 uur
donderdag 08.30 - 12.00 uur
vrijdag 08.30 - 12.00 uur

 

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Adresgegevens locatie

Snijdelwijklaan 4
2771 SX Boskoop
0172 21 68 16

Locatiemanager

Inge van Bommel

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

U vindt het heerlijk om tijd door te brengen met uw kind. Maar u gunt uw kind ook een plek waar hij of zij kan spelen met andere kinderen. Lekker buitenspelen. Een plek waar uw zoon of dochter zich in alle rust kan voorbereiden op de basisschool. Welkom bij peuteropvang De Rietkraag!

Uw kind in de hoofdrol

Wij bieden een creatief, gevarieerd en sportief activiteitenprogramma op maat. Wij kijken naar de behoeften en wensen van uw kind als wij het programma maken. U ontvangt dit programma elke maand per e-mail. Zo weet u exact waar uw kind mee bezig is op de peuteropvang en waar u het met uw peuter over kunt hebben.

Peuteropvang De Rietkraag werkt met een vast dagprogramma

Dit werkt erg praktisch. Daarnaast is het overzichtelijk voor de kinderen. We werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Piramide. In een combinatie van spelen en leren stimuleren we de kinderen in hun taal- en denkontwikkeling. De ontwikkeling van hun creativiteit, persoonlijkheid en sociale vaardigheden komt ook aan bod.

We spelen elke dag buiten

Dit doen we omdat we bewegen heel erg belangrijk vinden. Wat doen we zoal in de buitenlucht? We kijken naar de treinen. De kinderen spelen in de natuurspeeltuin of in de zandbak. We wandelen naar de kinderboerderij. Of we maken ritjes in onze bakfiets.

Peuteropvang De Rietkraag bereidt uw kind voor op de basisschool

Dit doen we op drie manieren. Ten eerste werken we samen met de scholen in de omgeving, het CJG en de logopedist. Ten tweede zorgen we voor een goede overdracht. Wordt uw kind bijna 4 jaar? Dan vullen onze deskundige pedagogisch medewerkers een overdrachtsformulier in. We bespreken dit eerst met u. Daarna sturen we het op naar de basisschool van uw kind. Ten derde gaan we af en toe gezellig op bezoek bij basisschool de Ichthus en de Zevensprong. Gaat uw kind naar een van deze basisscholen? Dan kan hij of zij buiten schooltijd naar BSO De Rietkraag. Dit is een leuke locatie waar uw kind al regelmatig heeft gespeeld.

Bijdrage voor peuteropvang

Als u geen recht heeft op de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst, dan kunt u wellicht een bijdrage in de kosten voor peuteropvang van de gemeente ontvangen. Dit kunt u aanvragen via het aanvraagformulier. Kijk op de website van de gemeente voor de voorwaarden.

Kaart laden...