Speelhuis Het Eendennest

nauwe samenwerking met De Vijverburgh en De Paulusschool
inrichting wordt aangepast aan het thema waarmee we werken
centraal in de wijk 'Dorp'

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

155147389

Dagcombinaties

  • maandagochtend, dinsdagochtend, donderdagochtend
  • woensdagochtend, vrijdagochtend

Openingstijden

maandag 08.55 - 12.15 uur
dinsdag 08.55 - 12.15 uur
woensdag 08.45 - 11.15 uur
donderdag 08.55 - 12.15 uur
vrijdag 08.45 - 11.15 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Speelhuis Het Eendennest is onderdeel van Speeltaalhuis Het Eendennest.

Dr. J.W. Paltelaan 3 - 5
2712 RN Zoetermeer
Dorp
079 316 47 34

Locatiemanager

Stefan Verlaan

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Hadden ze dat in uw tijd al: een speelhuis? Of speelde u als peuter gewoon thuis op het kleed? Wat een ongekende mogelijkheden heeft uw kind eigenlijk tegenwoordig! Wist u dat? Kom maar eens kijken in ons speelhuis. Jaloersmakend! Speelhuis Het Eendennest is een peuterspeelzaal. Uw kind combineert spelen, werken en leren bij ons. Iedere keer staat een ander thema centraal. En daar passen we samen met uw kind ook onze ruimtes op aan.

Spelenderwijs leren: ongemerkt groeien

Weet u nog dat u vadertje-en-moedertje speelde? Uw kind heeft in speelhuis Het Eendennest zo’n levensechte setting in de huishoek. Vader gaat naar zijn werk in de bouwhoek. Daar bouwt hij met blokken nieuwe woningen voor zijn eigen kinderen. Moeder maakt een prachtige taart in het keukentje en wacht tot hij klaar is in de leeshoek. De kinderen herkennen zich direct in de groepsruimte: ze verdwijnen al snel in de verschillende hoeken die we hebben gecreëerd.

Liefdevolle verzorging en leerzame uitdaging

Wie wil mijn vriendje zijn? Welk spelletje is voor iedereen leuk om te doen? Hoe kan ik de andere kinderen warm maken voor een potje ravotten in de bouwhoek? Uw kind leert hier meer over de omgang met andere kinderen en verschillende waarden en normen. Speelhuis Het Eendennest heeft gekwalificeerde pedagogisch medewerkers in dienst. Zij verzorgen uw kind met plezier. Ook bieden ze uw kind extra mogelijkheden om zich te ontwikkelen.

U hoeft niet ver te rijden om uw kind op te halen

Speelhuis Het Eendennest bevindt zich centraal in de wijk Dorp tussen de basisscholen De Vijverburgh en De Paulusschool. Komt u liever met de bus? Dan bereikt u ons goed met het openbaar vervoer. Let op: we hebben een eigen ingang. Luxe hè! Zijn we even buitenshuis? Dan vindt u uw kroost bij De Vijverburgh of de Paulusschool. Daar spelen we vaak. Of we maken een gezond uitstapje naar de supermarkt. Witlof en spruitjes waren nog nooit zo lekker!

Kaart laden...