Speelhuis Het Kwakernest

eigen buitenspeelplaats
vaste gezichtenop de groep
een speelleeromgeving die elke dag weer verrast

Informatie & Plaatsing Kinderopvang

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang.
079 346 11 80

LRK-nummer

606313928

Dagcombinaties

  • maandagochtend, donderdagochtend
  • dinsdagochtend, vrijdagochtend

Openingstijden

maandag08.50 - 11.20 uur
dinsdag08.50 - 11.20 uur
donderdag08.50 - 11.20 uur
vrijdag08.50 - 11.20 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Adres

Duikerpad 1
2728 DP Zoetermeer
Noordhove
079 342 22 63

Locatiemanager

Bea Mussche

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Zijn lippen samengeperst, z’n armen uitgestrekt naast zijn lichaam. Voetje voor voetje komt het einde van de evenwichtsbalk in zicht. Nog maar drie passen en hij kan via het trapje weer naar beneden. Vorige week kwam hij nog maar tot de helft. Eenmaal aan het einde aangekomen gaan zijn gebalde vuisten de lucht in. “Kijk juf, ik ben er!” De pedagogisch medewerker komt aangesneld voor een high five. De peuter springt van de evenwichtsbalk en sprint naar de duikelrekken. Op naar het volgende turnonderdeel!

Uw kind bereidt zich voor op de basisschool

Op het speelhuis Het Kwakernest werken we met verschillende thema’s uit de Piramidemethode. Hiermee stimuleren we de taalontwikkeling van uw kind. Hij of zij leert snel de begrippen rondom een thema. Voordat u het weet, kent uw kind alle kleuren, boerderijdieren, groentesoorten, fruitsoorten en vormen uit het hoofd. Bovendien kan hij of zij tellen voordat u het doorheeft.

Er is veel plaats om te spelen

Wij hebben een verdieping in ons lokaal. Onderin de speelruimte is een huishoek gemaakt. Boven kunnen de kinderen heerlijk relaxen of een boekje lezen. Daarnaast zijn er verschillende themahoeken zoals een huishoek en een bouwhoek.

Bij speelhuis Het Kwakernest spelen de kinderen veilig buiten

Wij hebben namelijk ons eigen aansluitende speelterrein. Er is een zandbak waar de lekkerste zandtaartjes worden gebakken. De kinderen kunnen stoepkrijten, fietsen, met de bal spelen en natuurlijk de turner in zichzelf ontdekken.

Er zijn veel basisscholen in de buurt waarnaar uw kind kan doorstromen

In de buurt vindt u De Baanbreker, De Buut of Noordeinde. Als u kind na de vierde verjaardag naar de basisschool gaat, kan hij of zij buiten schooltijd naar de BSO. In de wijk Noordhove vangen we de kinderen op bij BSO Het Kwakernest. In de wijk Sehgwaert vangen we de kinderen op bij BSO Het Zwanennest.

kaart