Speeltaalhuis De Buut

eigen buitenspeelplaats
vaste gezichtenop de groep
een speelleeromgeving die elke dag weer verrast

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

231280555

Openingstijden

maandag 08.45 - 12.45 uur
dinsdag 08.45 - 12.45 uur
donderdag 08.45 - 12.45 uur
vrijdag 08.45 - 12.45 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Adresgegevens locatie

Lijnbaan 317
2728 AG Zoetermeer
06 30 08 82 92

Locatiemanager

Yvonne Westerhoff
06 53 75 83 24

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Zijn lippen samengeperst, z’n armen uitgestrekt naast zijn lichaam. Voetje voor voetje komt het einde van de evenwichtsbalk in zicht. Nog maar drie passen en hij kan via het trapje weer naar beneden. Vorige week kwam hij nog maar tot de helft. Eenmaal aan het einde aangekomen gaan zijn gebalde vuisten de lucht in. “Kijk juf, ik ben er!” De pedagogisch medewerker komt aangesneld voor een high five. De peuter springt van de evenwichtsbalk en sprint naar de duikelrekken. Op naar het volgende turnonderdeel!

Uw kind bereidt zich voor op de basisschool

Op het speeltaalhuis De Buut werken we met verschillende thema’s uit de Piramidemethode. Hiermee stimuleren we de taalontwikkeling van uw kind. Hij of zij leert snel de begrippen rondom een thema. Voordat u het weet, kent uw kind alle kleuren, boerderijdieren, groentesoorten, fruitsoorten en vormen uit het hoofd. Bovendien kan hij of zij tellen voordat u het doorheeft.

Er is veel plaats om te spelen

Wij hebben een verdieping in ons lokaal. Onderin de speelruimte is een huishoek gemaakt. Boven kunnen de kinderen heerlijk relaxen of een boekje lezen. Daarnaast zijn er verschillende themahoeken zoals een huishoek en een bouwhoek.

Bij speeltaalhuis De Buut spelen de kinderen veilig buiten

Wij hebben namelijk ons eigen aansluitende speelterrein. Er is een zandbak waar de lekkerste zandtaartjes worden gebakken. De kinderen kunnen stoepkrijten, fietsen, met de bal spelen en natuurlijk de turner in zichzelf ontdekken.

Er zijn veel basisscholen in de buurt waarnaar uw kind kan doorstromen

In de buurt vindt u De Baanbreker, De Buut of Noordeinde. Als u kind na de vierde verjaardag naar de basisschool gaat, kan hij of zij buiten schooltijd naar de BSO. In de wijk Noordhove vangen we de kinderen op bij BSO Het Kwakernest. In de wijk Seghwaert vangen we de kinderen op bij BSO Meester Verwers.

Kaart laden...