Speeltaalhuis IKC De Edelsteen

totaalpakket van opvang, onderwijs, ontwikkeling en vrije tijd
goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
onderdeel van IKC De Edelsteen

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

181356764

Openingstijden

maandag 08.35 - 12.35 uur
dinsdag 08.35 - 12.35 uur
donderdag 08.35 - 12.35 uur
vrijdag 08.35 - 12.35 uur

Speelhuis IKC De Edelsteen is onderdeel van kinderdagverblijf IKC De Edelsteen.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Adresgegevens locatie

Topaas 18
2719 VD Zoetermeer
Rokkeveen
079 - 362 00 35

Locatiemanager

Vivien de Koning
06 50 58 92 82

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Welke cirkel is blauw? Welke cirkel is rood? En welke cirkel is geel? Zonder lang na te denken legt de peuter zijn kleine vinger steeds op de goede cirkel. ‘Wat knap!’ roept de pedagogisch medewerker terwijl ze in haar handen klapt. De peuter glimt van trots. Met een grote glimlach loopt hij naar de poppenhoek. Hij pakt de politiepop. ‘Blauw’ roept hij terwijl hij naar de kleren van de pop wijst. Deze peuter heeft het thema ‘kleuren’ helemaal begrepen!

Uw kind ontwikkelt zijn of haar taal bij ons

Wij werken namelijk volgens de Piramidemethode. Binnen die methode leert uw kind begrippen rondom verschillende thema’s. Het afgelopen jaar kwamen onder andere de thema’s kunst, ziek en gezond, verkeer, wonen en de seizoenen langs.

Er is binnen én buiten genoeg te beleven

Binnen spelen we spelletjes, knutselen we met verf of papier en lijm en spelen in de poppenhoek. Buiten hebben wij ons eigen speelplein. Daar kan uw kind fietsen, glijden en met zand spelen. Daarnaast maken we regelmatig uitstapjes. De speeltuin, kinderboerderij en het voeren van de schapen zijn favoriet!

Speeltaalhuis De Edelsteen is goed bereikbaar

Haalt u uw kind op met de auto? Dan bereikt u het speeltaalhuis binnen 3 minuten vanaf de rondweg. Komt u met de bus? De halte van bus 71 is 3 minuten lopen vanaf het speelhuis.

Wij zorgen voor een goede overdracht naar de basisschool

Speeltaalhuis De Edelsteen is onderdeel van IKC De Edelsteen. Daardoor leert uw kind de pedagogisch medewerkers van andere groepen en de leerkrachten van het onderwijs al kennen. Dat voelt wel zo veilig. Met de oudste kinderen nemen we regelmatig een kijkje in groep 1 van IKC De Edelsteen. Gaat uw kind naar een basisschool binnen het IKC? Dan zorgen wij naar voor een doorstroomgesprek. Gaat uw kind naar een andere basisschool? Dan vullen wij een overdrachtsformulier in. De nieuwe basisschool van uw kind ontvangt dit formulier via een warme overdracht. Heeft u buiten schooltijd ook opvang nodig? Dan is uw kind van harte welkom bij een van onze buitenschoolse opvanglocaties.

Kaart laden...