Speeltaalhuis IKC De Piramide

gespecialiseerd in kinderen met ontwikkelingsvoorsprong
onderdeel van IKC De Piramide
keuken en een mooie tuin

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

208051600

Openingstijden

maandag 08.30 - 12.30 uur
dinsdag 08.30 - 12.30 uur
woensdag 08.30 - 12.30 uur
donderdag 08.30 - 12.30 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Speelhuis IKC De Piramide is onderdeel van kinderdagverblijf IKC De Piramide.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Adresgegevens locatie

Fivelingo 84 - 86
2716 BG Zoetermeer
Meerzicht
06 22 87 26 64

Locatiemanager

06 12 29 24 06

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Voor sommige peuters kan het allemaal niet snel genoeg gaan. Ze kennen alle letters en cijfers al. Hebben een enorme woordenschat. En ze stellen vragen die je eerder van een zesjarige zou verwachten. Bij speeltaalhuis De Piramide werken we graag met zulke slimme kinderen. We hebben een speciaal programma voor ‘de pientere peuter’.

Een paar ochtenden of middagen opvang voor uw peuter

Wordt uw kind 2 jaar? Dan kan het een aantal ochtenden of middagen lekker spelen bij speeltaalhuis De Piramide. Misschien is uw kind de eerste paar keren nog verlegen. Maar als het eenmaal gewend is, heeft het de tijd van zijn leven. Lekker ravotten met de andere peuters. Leuke spelletjes. Knutselen. Of voorgelezen worden. De ochtend vliegt voorbij.

We herkennen of uw peuter een ontwikkelingsvoorsprong heeft

De pedagogisch medewerkers van speeltaalhuis De Piramide zijn namelijk gespecialiseerd in kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. En we hebben een geweldig programma om juist die kinderen extra uit te dagen. We gaan met ze aan de slag met de letters. Met cijfers. Met leerzame spelletjes. Ze moeten echt flink nadenken en moeite doen. En dat vinden ze geweldig.

Speeltaalhuis de Piramide heeft een fijn lokaal met verschillende speelhoeken

We hebben talloze spelletjes. En onze pedagogisch medewerkers bedenken iedere keer weer iets nieuws om de kinderen een leuke tijd te bezorgen. Koken en buitenspelen doen we trouwens ook graag met de peuters. Dat kan in de keuken en de heerlijke tuin die we met het Integraal Kindcentrum (IKC) De Piramide delen.

We zijn onderdeel van Integraal Kindcentrum De Piramide

De schooltijd van uw kind begint bij speeltaalhuis De Piramide. En geruisloos gaat het over naar de basisschool en mogelijk de buitenschoolse opvang (BSO). Als IKC werken we namelijk als één team met elkaar samen voor de ontwikkeling van uw kind. Van peutertijd tot naar de middelbare school: er is één doorgaande lijn in de zorg en het onderwijs. Bovendien zijn alle faciliteiten onder één dak. Een vertrouwde omgeving voor uw kind. En handig met halen en brengen als u meerdere kinderen heeft.

Kaart laden...