Speeltaalhuis IKC De Triangel

intensieve samenwerking met basisschool De Triangel
gymzaal op locatie
kleinschalige locatie

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

109520622

Openingstijden

maandag 08.35 - 12.35 uur
dinsdag 08.35 - 12.35 uur
woensdag 08.35 - 12.35 uur
donderdag 08.35 - 12.35 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

 

 

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Adresgegevens locatie

Vlasakker 33-35
2723 TP Zoetermeer
Seghwaert
06 83 25 03 59

Locatiemanager

Natasja de Goede - Louwe
06 23 82 98 40

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

“Hij wilde eigenlijk niet stoppen met knutselen vandaag” vertelt de pedagogisch medewerker glimlachend aan een moeder. “We maakten paddenstoelen. En met die kleine vingertjes was hij heel precies de stippen aan het plakken. Zo knap!” Als u uw kind ophaalt bij speeltaalhuis De Triangel praten we u altijd even bij over de bijzonderheden van uw kind.

Veel contact met de ouders bij speeltaalhuis De Triangel

Het draait bij ons natuurlijk in eerste instantie om de kinderen. Maar contact met u als ouder vinden we net zo belangrijk. We zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van het verloop van de dag. Als uw kind voor de eerste keer komt, vertellen we u over het vaste dagritme. En iedere keer als u uw kind ophaalt, nemen we de tijd om u bij te praten. Twee keer per jaar plannen we een tienminutengesprek. En u bent welkom om bij allerlei activiteiten te zijn.

We hebben een reguliere groep en een speeltaalgroep bij De Triangel

In de speeltaalgroep besteden we extra aandacht aan taalontwikkeling. Dat doen we met allerlei taalspelletjes. We vergroten de woordenschat van de peuters door met verschillende thema’s te werken. We werken aan de uitspraak met leuke klankspelletjes en liedjes. Als de kinderen maar plezier hebben, gaat taalontwikkeling bijna vanzelf. Bij ons kan een kind dat een uitdaging heeft op het gebied van taal zich verder ontwikkelen. Zodat als het naar de basisschool gaat op hetzelfde niveau zit als de andere kleuters.

Een gemakkelijke overgang van speeltaalhuis De Triangel naar de basisschool

We zitten al in hetzelfde gebouw als basisschool De Triangel. Aan de omgeving hoeft uw kind dus niet meer te wennen als het naar school gaat. Bovendien maken we regelmatig een uitstapje met ze naar de kleuterklas. En onze pedagogisch medewerkers werken nauw samen met de leerkrachten van school. Alles voor een soepele overgang voor uw kind.

Kaart laden...