Speeltaalhuis IKC De Trinoom

extra aandacht voor taal
gevestigd in basisschool de Trinoom

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

123835458

Openingstijden

maandag 08.45 - 12.45 uur
dinsdag 08.45 - 12.45 uur
donderdag 08.45 - 12.45 uur
vrijdag 08.45 - 12.45 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Adresgegevens locatie

Nieuwlandstraat 241
2729 EB Zoetermeer
Oosterheem
079 - 34 38 220

Locatiemanager

Anouschka Francisco
06 53 75 82 74

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

“Mama, we hebben vandaag spelletjes gedaan. Dat was leuk! En ik mocht ook een keer de tikker zijn. Ruben was er ook. Hij is nu mijn vriend.”

Het is heerlijk om te horen wat uw kind allemaal doet. Spelen met andere kinderen, nieuwe dingen leren, knutselen. Alles om uw kind voor te bereiden op de basisschool. Welkom bij speeltaalhuis De Trinoom.

Is uw kind 2 jaar en woont u in de wijk Oosterheem?

Dan kan uw kind komen spelen bij speeltaalhuis De Trinoom. We bieden een programma aan van twee of vier ochtenden per week.

Extra aandacht voor taal in het speeltaalhuis

Ons speeltaalhuis is er speciaal om met kinderen te oefenen met de Nederlandse taal. Om meer woorden te leren, zinnen te maken en uitspraak te oefenen. We werken met het Piramideprogramma. Dit programma is speciaal voor jonge kinderen. Voor de taalontwikkeling en om sociale vaardigheden te leren. Dat doen we met thema’s en activiteiten die daarbij horen. Denk bijvoorbeeld aan boodschappen doen. Of de jaargetijden.

Lekker ravotten

In het speeltaalhuis leert uw kind zelfstandig spelen en werken. Een puzzel maken, knutselen, bouwen, kleien, buitenspelen. Wij werken met een mix van Montessori en moderne ontwikkelingsmaterialen.
Onze pedagogisch medewerkers helpen uw kind graag bij zijn of haar ontwikkeling. Door te observeren en ieder kind op een passende manier te begeleiden. Natuurlijk overleggen we regelmatig met u over hoe het met uw kind gaat.

Komt u een keer kijken bij speeltaalhuis De Trinoom?

U vindt ons lokaal in basisschool de Trinoom in de wijk Oosterheem in Zoetermeer. We werken veel met deze school samen. Zo mogen de peuters soms een uurtje meedoen in de kleuterklas. Superspannend natuurlijk! En gaat uw kind straks naar school? Dan zorgen we voor een goede overdracht. Naar de Trinoom of een andere school van uw keuze.

Wilt u langskomen? Heel graag! Belt u ons voor een afspraak?

 

Kaart laden...