Speeltaalhuis IKC Florence Nightingale

nauwe samenwerking met basisschool Florence Nightingale
uitdagende buitenspeelruimte
veel aandacht voor taal

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

243653943

Openingstijden

maandag 08.20 - 12.20 uur
dinsdag 08.20 - 12.20 uur
woensdag 08.20 - 12.20 uur
donderdag 08.20 - 12.20 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Adresgegevens locatie

Zanzibarplein 90
2721 GE Zoetermeer
Oosterheem
06 - 12 23 97 41

Locatiemanager

06 13 24 70 73

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Hoe mooi zou het zijn als uw kind een voorsprong heeft op de basisschool? En op die manier veel succesmomenten ervaart bij het leren? En daardoor zelfverzekerder op school komt? Allemaal redenen om de spel- en taalontwikkeling te stimuleren. Dat doen we met veel plezier bij speeltaalhuis Florence Nightingale. Het legt uw kind geen windeieren. Uw zoon of dochter maakt een vliegende start op school. En komt thuis met vriendjes en leuke verhalen.

Zoeken in alle hoeken

Speeltaalhuis Florence Nightingale bevindt zich in openbare basisschool Florence Nightingale. Dat biedt veel voordelen. We zitten lekker dicht bij het vuur. En werken nauw samen met deze school in thema’s en activiteiten. Dat doen we in een eigen lokaal ingericht in verschillende hoeken. Iedere hoek biedt weer een andere leeromgeving en uitdaging. Lekker spelenderwijs leren. Want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van jonge kinderen. In ons speeltaalhuis werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie. Kent u deze doelgerichte Piramide-educatie?

Ruimte om lekker buiten te spelen

Kijk eens door de ogen van uw kind naar buiten. Wat ziet u? Grasvelden om te rennen? Bomen om in te klimmen? Schommels in leuke speeltuinen? Uw kind geniet daarvan. Daarom spelen wij graag buiten in alle seizoenen. Gelukkig grenst ons speeltaalhuis aan een uitdagende buitenspeelruimte met grote sportvelden. Daar heeft uw kind alle ruimte om zich uit te leven. Zijn we klaar met sporten? Dan gaan we regelmatig naar de grote speeltuin aan de overkant.

Samenwerking is het sleutelwoord

Consultatiebureaus. Basisscholen. Opvangvoorzieningen. Uw kind ziet veel verschillende pedagogisch werkers. Dat gaat geruisloos, maar wel handig als we met elkaar blijven communiceren. Daarom zorgt speeltaalhuis Florence Nightingale ervoor dat de basisschool aanhaakt waar wij zijn gebleven. Natuurlijk allemaal in overleg met u als ouder. Zodat de ontwikkeling van uw kind voorop blijft staan. Zelfs tijdens het onbezorgde spelen!
Gaat uw kind naar school? Onze collega’s van de buitenschoolse opvang staan voor u en uw kind klaar.

Kaart laden...